havadurum

Biga'da 100'üncü Yıl Cumhuriyet Koşusu

Biga Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 100'üncü Yıl Cumhuriyet Koşusu'nda 96 öğrenci yarıştı. Kaymakam Erdinç Dolu, öğrencileri tebrik etti.

642

Biga Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 100'üncü Yıl Cumhuriyet Koşusu, 96 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. İlyas Bayram Stadyumu'nda yapılan yarışmada, öğrenciler 4 farklı kategoride ter döktü. Kaymakam Erdinç Dolu, etkinliğe katılan ve dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

Yarışmaya 96 öğrenci katıldı

29 Ekim 100'üncü Yıl Sportif Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 100'üncü Yıl Cumhuriyet Koşusu, Biga'da bulunan lise ve dengi okullardan 96 öğrencinin katılımıyla yapıldı. Öğrenciler, erkekler ve kızlar olmak üzere iki ayrı kategoride yarıştı. Erkeklerde 1500 metre, kızlarda ise 800 metre koşuldu.

Kaymakam Dolu öğrencileri tebrik etti

Yarışmanın ardından dereceye giren öğrencilere madalya ve kupaları verildi. Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür ederek, dereceye girenleri kutladı. Dolu, "İstiklalden İstikbale" sloganıyla başlattığımız sportif etkinliklerimizde, gençlerimizin Cumhuriyetimize sahip çıkma azmini gördük. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz." dedi.

Paylaş