havadurum

Biga Belediye Başkanı’ndan kamyon garajı hakkında açıklama! 

Biga Belediye Başkanı Alper Şen, ilçede çalışan nakliyecilerle bir araya geldi. Şen, “Planladığımız gibi yılbaşına kadar nakliyecilerimizi yeni yerine geçirmek istiyoruz” dedi.

435

Biga Belediye Başkanı Alper Şen, Biga Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur ile birlikte Biga’da çalışan nakliyecilerle meclis salonunda bir araya geldi. Şen, kalıcı kamyon garajı projesi hakkında yaptığı açıklamada, “Özellikle altını çizerek söylüyorum, bugün itibariyle kalıcı kamyon garajımızı Biga'mıza kazandıracağımız ilk gün. Bununla ilgili daha öncesinde dağınık park alanları oluşturulmuştu. Göreve gelmemiz ile birlikte cesaretli bir adımı attık ve geçici park yeri olarak Pancar Deposu alanında yerimizi belirledik” dedi.

“Hedefimiz, Biga'yı her alanda daha modern şehir haline getirmek”

Şen, “Planladığımız gibi yılbaşına kadar nakliyecilerimizi yeni yerine geçirmek istiyoruz. Kentsel Atıksu Arıtma Tesisi'mizin hemen arkasına yapacağımız kamyon garajının işletmesini de biz yapmak istiyoruz” diye ekledi. Toplantıya katılan nakliyeciler, bu önemli adım için Başkan Şen ve ekibine teşekkür etti. Yeni kamyon garajının tamamlanmasıyla birlikte, Biga'da nakliye sektörünün daha organize ve etkili bir şekilde hizmet vereceği vurgulandı.

Başkan Alper Şen, “Hedefimiz, Biga'yı her alanda daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline getirmektir. Kalıcı kamyon garajı projesi de bu hedef doğrultusunda attığımız adımlardan biridir” dedi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş