Biga Belediye Başkanı Alper Şen, su sorununa yönelik çalışmaları yerinde inceledi

Biga Belediye Başkanı Alper Şen, ilçenin su problemini çözmek için yoğun çalışmalar yürütüldüğünü ve Havdan Köyü ile Balıkkaya’daki projelerin titizlikle incelendiğini açıkladı.

559

Biga Belediye Başkanı Alper Şen, ilçenin en büyük sorunlarından biri olan su problemini çözme amacıyla yürütülen çalışmaları duyurdu. Su kaynaklarının bulunması ve altyapı projelerinin ilerlemesi konusunda açıklamalarda bulunan Şen, Havdan Köyü yakınlarında başlatılan su kaynağı arayışını ve Balıkkaya'daki ana isale hattı su deposu inşaatını titizlikle incelediklerini belirtti. Fen İşleri Müdürü ve ekibiyle birlikte yürütülen bu çalışmaların, Biga için bilimsel ve mantıklı çözümler getireceğini vurgulayan Başkan Şen, su problemini kalıcı bir şekilde çözme hedeflerini sürdüreceklerini ifade etti.

"Biga’mız için bilimsel ve mantıklı yaklaşımlarla kalıcı çözümler üretmeye devam edeceğiz”

Biga Belediyesinin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya gören Başkan Alper Şen; “Biga’mızın en temel sorunu olan su problemine çözüm bulmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Havdan Köyü yakınlarında başlattığımız su kaynağı arayışını ve Balıkkaya’da devam eden ana isale hattı su deposu inşaatını, Fen İşleri Müdürümüz ve ekip arkadaşlarımızla birlikte titizlikle inceliyoruz. Biga’mız için bilimsel ve mantıklı yaklaşımlarla kalıcı çözümler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş