Beyin kanaması geçirdiği iddia edilmişti! Peker Açıkalın’ın Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

Son dönemde gözlerden uzak bir yaşam süren, 'Maskeli Beşler' serisi ve 'Avrupa Yakası' dizisindeki unutulmaz rolleriyle tanınan Peker Açıkalın'ın beyin kanaması geçirdiği ve konuşma yetisini kaybettiği iddiaları gündeme gelmişti. Peki, Peker Açıkalın beyin kanaması geçirdi mi? İşte merak edilen detaylar…

704

Son zamanlarda merakla takip edilen ünlü oyuncu Peker Açıkalın ile ilgili bazı endişe verici haberler gündeme geldi. "Maskeli Beşler" serisi ve "Avrupa Yakası" dizisindeki unutulmaz rolleriyle tanınan Açıkalın’ın sağlık durumu, geçtiğimiz haftalarda beyin kanaması geçirdiği iddialarıyla sorgulanmaya başlandı. Peki, Peker Açıkalın beyin kanaması geçirdi mi? İşte son gelişmeler…

Peker Açıkalın’ın Sağlık Durumu: Beyin Kanaması İddiaları

2011 yılında geçirdiği kalp krizi nedeniyle ölümden dönen ünlü oyuncu, bu kez beyin kanaması geçirdiği iddialarıyla gündeme geldi. 'Çiçek Taksi', 'Tatlı Kaçıklar', 'Ekmek Teknesi', 'Avrupa Yakası' ve 'Yahşi Cazibe' gibi başarılı yapımlarda rol alan Peker Açıkalın’ın, konuşma yetisini kaybettiği ve bir dizi ameliyat geçireceği ileri sürülmüştü.

Eşi Çiğdem Açıkalın’dan Açıklama: "Yalan Haber"

Hayranlarının merakla beklediği sağlık durumu hakkında konuşan eşi Çiğdem Açıkalın, magazin gazetecisi Onur Akay’a yaptığı açıklamada, "Yalan haber. Peker dört ay önce operasyon geçirdi. Şu an konuşması iyi" diyerek iddiaları yalanladı. Ancak ünlü oyuncunun hastane dosyasına gizlilik kararı getirildiği iddiaları da gündemdeydi.

Peker Açıkalın’dan Beklenen Açıklama: "Sağlığım Yerinde"

61 yaşındaki Peker Açıkalın, çıkan haberler nedeniyle hayranlarını endişelendirmemek adına doktoruyla birlikte kamera karşısına geçti. Ünlü oyuncu, "Yazılan yanlış haberlere inanmayın, sağlığım yerinde. Konuşmamda ve yürümemde bir sakatlık yok" açıklamasında bulunurken, doktoru da Peker Açıkalın’ın sağlık durumunun iyi olduğunu ve esprilerine devam ettiğini belirtti.

(ATİLLA AKIN)
Paylaş