Beşiktaş, Tümosan Konyaspor'u Ağırlıyor

Beşiktaş Süper Lig’in 9. Haftasında sahasında Tümosan Konyaspor’ konuk edecek.

277

Süper Lig'in heyecan dolu mücadelelerine bir yenisi daha ekleniyor. Beşiktaş, yarın saat 16:00'da Tüpraş Stadı'nda Tümosan Konyaspor'u konuk edecek. beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı deneyimli hakem Kadir Sağlam yönetecek.

Beşiktaş, Avrupa Ligi Öncesi Moral Arayışında

Ligde gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Beşiktaş, 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 17 puan topladı. Lider Galatasaray ve Trabzonspor'un ardından ligin namağlup 3 takımından biri olan siyah-beyazlılar, Konyaspor maçını kazanarak UEFA Avrupa Ligi'nde Fransa temsilcisi Olimpik Lyon ile oynayacağı maç öncesi moral bulmayı hedefliyor.

Konyaspor İnişli Çıkışlı Bir Grafik Çiziyor

Tümosan Konyaspor ise bu sezon beklenenin altında bir performans sergiliyor. 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan yeşil-beyazlılar, 11 puanla 8. sırada bulunuyor.

Sakatlıklar ve Ceza Sınırındaki Oyuncular

Beşiktaş'ta Konyaspor maçı öncesi sakatlık haberleri de var. UEFA Uluslar Ligi'nde sakatlanan Milot Rashica ve Gaziantep FK maçında sakatlanan Gabriel Paulista, bu mücadelede forma giyemeyecek. Ayrıca, sarı kart ceza sınırında bulunan Moatasem Al Musrati, Konyaspor maçında kart görürse Galatasaray derbisinde oynayamayacak.

(YUSUF SONKURT)
Paylaş