havadurum

Beşiktaş’tan beklenen transfer!

Beşiktaş’ın transfer çalışmalarına başladığı futbolcu Ciro Immobile, İstanbul’a geldi. Ünlü futbolcu büyük bir coşkuyla karşılandı.

1114

Beşiktaş’ın transfer çalışmalarına başladığı futbolcu Ciro Immobile, İkinci Başkan Hüseyin Yücel, Futbol Şube Sorumlusu ve Futbolu Temsilen Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar ve Kamu ile İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Aslan ile birlikte İstanbul’a geldi.

Kendisini taşıyan özel uçaktan yeni sezon formasıyla inen Immobile, Beşikaş YouTube’a yaptığı açıklamada “Burada olduğum için çok mutluyum. Sezona başlamak için hazırım. Taraftarların tezahüratlarından çok duygulandım” sözlerini kullandı.

“Tüm camiamıza hayırlısı olsun”

İkinci Başkan Hüseyin Yücel, havalimanı çıkışında şunları söyledi; “Beşiktaşımızı ve tüm taraftarlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugün bizleri yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Rafa Silva transferinde de söylemiştim. Daha çok güzel günler göreceğiz diye. Sözümüzü tuttuk, tutmaya da devem edeceğiz. Ben özel teşekkürü iki kişiye yapmak istiyorum. İlki Başkanımız Hasan Arat’a, transferi an be an takip etti. Desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Diğer teşekkürüm de Ciro’ya. Lazio takımı gerçekten çok direndi. Ancak Ciro’nun yapmış olduğu fedakarlıklar sayesinde transferi 48 saatlik gibi çok zorlu bir sürecin ardından bitirebildik. Tüm Camiamıza tekrardan hayırlı olsun.”

Futbol Şube Sorumlusu ve Futbolu Temsilen Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, havalimanında yaptığı açıklamada, “Bir dünya yıldızı aramızda. Çok fazla konuşmayalım. Taraftarlarımız sabırsızlanıyor” diye konuştu.

Taraftarlar, havalimanı çıkışında Ciro Immobile’ye çiçek takdim etti ve sevgi tezahüratlarında bulundu.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş