Beşiktaş’tan Aboubakar Açıklaması! İşte Kamerunlu Golcünün Son Durumu!

Beşiktaş, Vincent Aboubakar ile ilgili iddialara cevap verdi. Siyah-beyazlı kulüp, Aboubakar’ın sakatlığı nedeniyle forma giyemediğini duyurdu. Aboubakar’ın hastalığının ne olduğu ve ne zaman iyileşeceği ise merak konusu oldu. İşte Beşiktaş’tan Aboubakar açıklaması!

2522


Beşiktaş, son günlerde gündemden düşmeyen Vincent Aboubakar ile ilgili iddialara cevap verdi. Siyah-beyazlı kulüp, resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Aboubakar’ın sakatlığı nedeniyle forma giyemediğini duyurdu. Peki Aboubakar ne zaman sahalara dönecek? İşte detaylar…

Aboubakar’ın Sakatlığı Ciddi mi?

Beşiktaş’ın golcüsü Vincent Aboubakar, 28 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilen antrenmanın ardından karın ağrısı ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde tedavi altına alınan Aboubakar’ın tanı ve tedavi süreci devam ediyor. Aboubakar’ın hastalığının ne olduğu ve ne kadar süre sahalardan uzak kalacağı henüz netlik kazanmadı.

Beşiktaş, Aboubakar’ın Sözleşmesini Fesh Edecek mi?

Beşiktaş, Aboubakar’ın son dört maçta forma giyememesinin tek nedeninin sakatlığı olduğunu belirtti. Kulüpten yapılan açıklamada, “Aboubakar’ın Futbol A Takımımızın oynadığı son 4 karşılaşmada forma giyememesinin tek nedeni sakatlığıdır. Basında yer alan diğer iddialar gerçeği yansıtmamaktadır” denildi . Bu açıklama, Beşiktaş’ın eski teknik sorumlusu Burak Yılmaz’ın Aboubakar hakkındaki sözlerine de bir yanıt niteliği taşıyordu. Beşiktaş, Aboubakar’ın sözleşmesini fesh etmeyi düşünmediğini ve oyuncuya destek olmaya devam edeceğini vurguladı.

Aboubakar, Beşiktaş’tan Ayrılmak İstiyor mu?

Beşiktaş’tan istifa eden Burak Yılmaz, Aboubakar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Yılmaz, “Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Bu yüzden de sahaya çıkmıyormuş. Bu durum beni çok üzdü. Ben bu kulübün çocuğuyum. Bu kulüp için her şeyimi verdim. Ama bazı oyuncuların bu kulübe karşı saygısızlığına dayanamadım” demişti. Ancak Aboubakar’ın menajeri, bu iddiaları yalanladı. Menajer, Aboubakar’ın Beşiktaş’tan ayrılmak gibi bir niyeti olmadığını ve kulübüne bağlı olduğunu söyledi.

Beşiktaş, Vincent Aboubakar ile ilgili iddialara cevap verdi. Siyah-beyazlı kulüp, Aboubakar’ın sakatlığı nedeniyle forma giyemediğini açıkladı. Aboubakar’ın hastalığının ne olduğu ve ne zaman iyileşeceği ise merak konusu oldu. Beşiktaş taraftarları, golcü oyuncunun bir an önce sahalara dönmesini bekliyor.

(Erhan Taylan)

Paylaş