Beşiktaş, Lugano'yu 5-1 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde Grup aşamasına yükseldi

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş maçında İsviçre ekibi Lugano'yu 5-1 yenerek tur atladı ve grup aşamasına yükseldi. Kura çekimi 30 Ağustos'ta Monaco'da yapılacak.

529

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş maçında İsviçre ekibi Lugano'yu 5-1 mağlup ederek tur atladı. Siyah-beyazlı temsilcimiz, bu zaferle birlikte UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasına yükseldi. Kura çekimi, 30 Ağustos Cuma günü Monaco'da yapılacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinde karşılaşma ile ilgili yapılan açıklamada; “Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş maçında karşılaştığı İsviçre ekibi Lugano'yu sahasında 5-1 mağlup ederek tur atladı. Beşiktaş Park'ta oynanan müsabakada temsilcimize galibiyeti ve turu getiren golleri 7. ile 71. dakikalarda Ciro Immobile, 65. dakikada Gedson Fernandes, 70. dakikada Rafa Silva ve 90+2. dakikada Salih Uçan attı. Lugano'nun golünü ise 59. dakikada Shkelqim Vladi kaydetti.

Siyah-beyazlı temsilcimiz, bu sonuçla birlikte eşleşmenin ilk maçında deplasmanda 3-3 berabere kaldığı rakibini eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde lig aşamasına yükseldi. Temsilcimiz Beşiktaş'ın da yer alacağı UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi, 30 Ağustos Cuma günü TSİ 14.00'te Monaco'da gerçekleştirilecek” ifadelerine yer verildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş