Beşiktaş, Lugano ile UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçına çıkıyor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın (22 Ağustos) bugün TSİ 21.30’da Thun Arena’da Lugano ile karşılaşacak.

643

Siyah-beyazlı takım deplasmandaki Lugano maçı için Asbaşkanımız Mete Vardar’ın kafile başkanlığında, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla hareket ettiği İsviçre’ye 3.5 saatlik yolculuk sonunda ulaştı. Başkan Hasan Arat, Uluslararası İlişkiler ve Kartal Yuvası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Ayaydın ile Kamu ile İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basketbol Şube Sorumlusu Burak Aslan Beşiktaş kafilesi ile birlikte İsviçre’ye gitti.

"Lugano maçı kadrosunda 25 futbolcu bulunuyor"

İsviçre’de taraftarlar tarafından sevgi tezahüratlarıyla karşılanan Beşiktaş ekibi, daha sonra karayoluyla konaklayacağı otele geçti. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Lugano maçı kadrosuna 25 futbolcumuzu dahil etti. Lugano maçı kadrosunda 25 futbolcu bulunuyor. Bu isimler şunlar: Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Göktuğ Baytekin, Jonas Svensson, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Necip Uysal, Gabriel Paulista, Omar Colley, Emirhan Topçu, Arthur Masuaku, Serkan Emrecan Terzi, Demir Ege Tıknaz, Jean Onana, Salih Uçan, Ernest Muçi, Gedson Fernandes, Rafa Silva, Al Musrati, Cher Ndour ve Milot Rashica.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş