havadurum

Beşiktaş - Konyaspor Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta? İşte Detaylar!

Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Peki, Beşiktaş - Konyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? İşte maçın tüm detayları...

959

Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Siyah-beyazlılar, bu maçı kazanarak zirve yarışına ortak olmak istiyor. Konya temsilcisi ise zorlu deplasmandan puan çıkarmak için mücadele edecek. Peki, Beşiktaş - Konyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? İşte maçın tüm detayları...

Beşiktaş - Konyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Beşiktaş - Konyaspor maçı 19 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak. Tüpraş Stadı'nda oynanacak maç beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş - Konyaspor maçı muhtemel 11'ler

Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, takımını galibiyete taşımak için sahaya süreceği 11'i belirledi. Siyah-beyazlılarda sakatlıkları bulunan A. Hadziahmetovic, A. Oxlade-Chamberlain, J. Svensson, R. Ghezzal, Salih Uçan, Tayfur Bingöl kadroda yer almayacak.

Konyaspor'da ise teknik direktör Fahruddin Omerovic, deplasmanda mücadele edeceği 11'i belirledi. Yeşil-beyazlılarda sakatlığı bulunan Adil Demirbağ forma giyemeyecek. Ayrıca kart cezalısı M. Moreno da kadroda olmayacak. Konyaspor, son 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Mert Günok, Onur Bulut, J. Worrall, Necip Uysal, B. Zaynutdinov, Cenk Tosun, D. Amartey, E. Muçi, J. Muleka, G. Fernandes, Semih Kılıçsoy

Konyaspor'un muhtemel 11'i: J. Słowik, Uğurcan Yazgılı, Guilherme, Ahmet Oğuz, F. Damjanović, Soner Dikmen, A. Cicaldau, L. Prip, S. Nzonzi, V. Ethemi, S. Cikalleshi

Beşiktaş - Konyaspor maçı öncesi son durum

Beşiktaş, Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı. Siyah-beyazlılar, bu sonuçla puanını 40'e yükseltti ve 4. sırada yer aldı. Beşiktaş, ligde oynadığı son 10 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Konyaspor ise Süper Lig'in 25. haftasında evinde MKE Ankaragücü'nü ile 1-0 mağlup etti. Yeşil-beyazlılar, bu sonuçla puanını 25'ye çıkardı ve 19. sırada yer aldı. Konyaspor, ligde oynadığı son 10 maçta 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Beşiktaş - Konyaspor maçı önceki randevular

Beşiktaş ile Konyaspor, Süper Lig'de bugüne kadar 40 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Beşiktaş'ın 24, Konyaspor'un 6 galibiyeti bulunuyor. 10 maç ise berabere sonuçlandı. Siyah-beyazlılar, rakibiyle oynadığı maçlarda 71 gol atarken, kalesinde 34 gol gördü. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Beşiktaş 2-1 kazandı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş