havadurum

Beşiktaş - Fatih Karagümrük Maçında Beşiktaş’ın ilk 11’i belli oldu

"Heyecan Dolu Beşiktaş - Fatih Karagümrük Maçı! Tarihi, Saati ve Yayın Bilgileri Burada. Fernando Santos'un İlk Sınavını Kaçırma!

1411

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Fernando Santos'un teknik direktörlüğünde ilk sınavını verecekleri bu müsabaka öncesi tüm detaylar futbolseverler tarafından araştırılıyor. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmada Mert Güzenge düdük çalacak.

Maç Detayları ve Yayın Bilgileri

Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı 13 Ocak Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak ve canlı olarak beIN Sports 1 kanalından izlenebilecek. Mücadele öncesinde muhtemel 11'ler de merak konusu.

Beşiktaş ve Fatih Karagümrük Arasındaki Geçmiş

Beşiktaş ile Fatih Karagümrük, ligde 15 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakalarda Beşiktaş'ın 10 galibiyeti bulunurken, 2 maç Fatih Karagümrük lehine sonuçlandı. 3 müsabaka ise berabere tamamlandı. İki takım arasındaki son müsabakayı Beşiktaş, 1-0'lık skorla kazanmıştı.

Beşiktaş'ın 11'i

Mert, Onur, Bakhtiyor, Tayyip Talha, Umut, Amir, Salih, Gedson, Rashica, Semih, Cenk.

Bu kritik mücadele öncesinde futbol tutkunları, Fernando Santos'un liderliğindeki Beşiktaş'ın performansını heyecanla bekliyor.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş