havadurum

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

787

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde tarihi bir başarıya imza atmak için sahaya çıkıyor. Siyah-beyazlılar, play-off turunda Ukrayna’nın güçlü ekibi Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. Peki, Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı ne zaman?

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı, 24 Ağustos Perşembe günü oynanacak. Mücadele, Romanya’nın başkenti Bükreş’teki Stadionul Ştefan cel Mare’de gerçekleştirilecek. Karşılaşmanın başlama saati ise 20.00 olarak belirlendi.

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı hangi kanalda?

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı için Türkiye’den yayıncı bulunmuyor. Ancak siyah-beyazlı taraftarlar, Çin’de yayın yapan QQ Sports Live kanalından canlı olarak izleyebilecek. Ayrıca internet üzerinden de canlı yayın seçenekleri mevcut.

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçının rövanşı ne zaman?

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçının rövanşı, 31 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de Vodafone Park’ta oynanacak. Siyah-beyazlılar, bu turu geçmeleri halinde UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarında mücadele etmeye hak kazanacak.

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçının önemi nedir?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne katılma hakkını geçen sezon Turkcell Süper Kupa şampiyonluğu ile elde etti. Siyah-beyazlılar, bu turnuvada tarihi bir başarıya imza atmak istiyor. Çünkü bu turnuva, UEFA’nın yeni kurduğu ve en alt seviyedeki kulüpler arasında düzenlenen bir organizasyon. Beşiktaş, bu turnuvada şampiyon olursa hem Türk futboluna büyük bir prestij kazandıracak hem de gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi’ne direkt katılma hakkı elde edecek.

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçında sakat ve cezalı oyuncular var mı?

Beşiktaş’ta Dinamo Kiev maçı öncesinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Teknik direktör Şenol Güneş, kadroda yer alan tüm oyunculara güveniyor ve en iyi 11’i sahaya sürmeye hazırlanıyor.

Dinamo Kiev’de ise durum farklı. Ukrayna ekibinde önemli oyunculardan Vitaliy Buyalskiy ve Viktor Tsygankov sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Ayrıca takım kaptanı Serhiy Sydorchuk da sarı kart cezası nedeniyle oynamayacak.

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçının muhtemel 11’leri nasıl olacak?

Beşiktaş’ın Dinamo Kiev karşısında sahaya çıkması beklenen 11’i şöyle:

Ersin Destanoğlu - Valentin Rosier, Welinton Souza Silva, Domagoj Vida, Rıdvan Yılmaz - Josef de Souza, Atiba Hutchinson - Rachid Ghezzal, Alex Teixeira, Cenk Tosun - Vincent Aboubakar

Dinamo Kiev’in Beşiktaş karşısında sahaya çıkması beklenen 11’i ise şöyle:

Georgiy Bushchan - Tomasz Kedziora, Denys Popov, Illya Zabarnyi, Vitaliy Mykolenko - Oleksandr Andriyevskyi, Mykola Shaparenko - Carlos de Pena, Gerson Rodrigues, Benjamin Verbic - Vladyslav Supriaha

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçının hakemi kim olacak?

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçının hakemi, İsveç Futbol Federasyonu’ndan Andreas Ekberg olacak. Ekberg’in yardımcılıklarını ise Mehmet Culum ve Stefan Hallberg yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Glenn Nyberg olacak.

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçının iddaa oranları nasıl?

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçının iddaa oranları şu şekilde belirlendi:

Dinamo Kiev galibiyeti: 2.10
Beraberlik: 3.20
Beşiktaş galibiyeti: 3.00

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı hakkında yorumlar neler?

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı hakkında yorum yapan futbol yorumcuları ve eski futbolcular, siyah-beyazlıların zorlu bir rakiple karşılaştığını ancak turu geçebilecek güçte olduğunu belirtiyorlar. İşte bazı yorumlardan örnekler:

Rıdvan Dilmen: “Beşiktaş, Dinamo Kiev’i eleyebilir. Çünkü Beşiktaş’ın kadrosunda çok kaliteli oyuncular var. Özellikle hücum hattında Aboubakar, Cenk Tosun ve Teixeira gibi isimler var. Dinamo Kiev ise geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynadı ama çok başarılı olamadı. Beşiktaş, iyi oynarsa bu turu geçer.”

Sergen Yalçın: “Dinamo Kiev, çok güçlü bir takım. Onlara saygı duyuyoruz ama korkmuyoruz. Biz de çok iyi bir takımız ve bu turu geçmek istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle bunu başaracağımıza inanıyorum.”

Mircea Lucescu: “Dinamo Kiev, benim eski takımım. Onları çok iyi tanıyorum. Çok disiplinli ve organize bir takım. Ama Beşiktaş da çok kaliteli oyunculara sahip. Bu maç çok çekişmeli ve heyecanlı olacak. Benim tahminim, ilk maç berabere biter, ikinci maçta ise Beşiktaş turu geçer.”

Paylaş