havadurum

Beşiktaş Club Brugge Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? UEFA Konferans Ligi Maçları

UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda son maçına çıkacak olan Beşiktaş, sahasında Belçika temsilcisi Club Brugge ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, gruptan çıkmak için galibiyet ve diğer maçların skoruna bağlı. Peki, Beşiktaş Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte maçın detayları…

996

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi’nde bu sezon istediği sonuçları alamadı. Siyah-beyazlılar, gruptaki 5 maçta 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşayarak 1 puanla son sırada kaldı. Beşiktaş, son maçında sahasında Club Brugge ile karşı karşıya gelecek. Belçika ekibi ise 10 puanla lider durumda bulunuyor. Beşiktaş, bu maçı kazanarak grubu 3. sırada bitirmeyi ve Avrupa’ya veda etmemeyi hedefliyor.

Beşiktaş Club Brugge Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Beşiktaş Club Brugge maçı, 30 Kasım Perşembe günü saat 20.45’te başlayacak. Mücadele, Exxen’den canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi ise Slovenya’dan David Smajc olacak. Smajc’ın yardımcılıklarını aynı ülkeden David Gabrovec ile Tomaz Cerne yapacak. Dördüncü hakem ise Dzmitry Dzmitryieu olacak.

Beşiktaş’ın Muhtemel 11’i

Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın, son lig maçında Samsunspor ile 1-0 kazandıkları kadroyu bozmak istemiyor. Yalçın’ın, Club Brugge karşısında da aynı 11’i sahaya sürmesi bekleniyor. Buna göre Beşiktaş’ın muhtemel 11’i şöyle:

Mert, Onur, Demir Ege, Colley, Bakhtiyor, Amir, Gedson, Chamberlain, Rebic, Muleka, Cenk Tosun.

Club Brugge’ün Muhtemel 11’i

Club Brugge’de ise teknik direktör Philippe Clement, son lig maçında Genk ile 2-2 berabere kaldıkları kadroyu koruyacak. Clement’in, Beşiktaş karşısında da aynı 11’i sahaya sürmesi bekleniyor. Buna göre Club Brugge’ün muhtemel 11’i şöyle:

Mignolet, Mata, Mechele, Nsoki, Sobol, Vormer, Rits, Vanaken, Lang, De Ketelaere, Krmencik

Beşiktaş’ın Avrupa’daki Durumu

Beşiktaş, Avrupa’da bu sezon oynadığı 11 maçın sadece 1’ini kazanabildi. Siyah-beyazlılar, Avrupa’da rakip fileleri 9 kez havalandırırken, kalesinde ise 24 gol gördü. Beşiktaş, Club Brugge maçını kazanıp, diğer maçlarda da Randers’ın Partizan’ı yenmesini ve Flora’nın da en az 1 puan almasını bekleyerek grubu 3. sırada bitirmeye çalışacak. (Haber Merkezi)

Paylaş