Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'na ziyaret 

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Hasan Arat, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

653

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Hasan Arat, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti. Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen bu önemli görüşmeye, TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ceyhun Kazancı, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Genel Sekreteri M. Kaan Şakul, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Mete Vardar, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Kamu ile İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Aslan da katıldı.

Görüşmede, Hasan Arat, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'na Başkanlık görevine seçilmesinden dolayı tebriklerini iletti ve yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretin sonunda, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Hasan Arat'a üzerinde isminin yazılı olduğu bir A Millî Takım forması hediye ederken, Hasan Arat da Hacıosmanoğlu'na üzerinde isminin yazılı olduğu bir Beşiktaş forması ve bir plaket sundu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş