Beşiktaş Antalyaspor maç sonucu! Beşiktaş sahadan galip ayrıldı

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, kendi sahasında Antalyaspor'u 4-2'lik skorla mağlup etti.

1034

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, evinde Antalyaspor'u ağırladı. Maçın daha ilk dakikalarında büyük bir heyecan yaşandı. Henüz 23. saniyede Samudio'nun golüyle Antalyaspor 1-0 öne geçti. Beşiktaş, bu erken golle sarsılmadı ve 13. dakikada İtalyan golcü Ciro Immobile'nin golüyle skoru 1-1'e getirdi. Immobile, ilk yarının ilerleyen dakikalarında bir kez daha sahneye çıkarak Beşiktaş’ı 2-1 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Goller birbirini takip etti

İkinci yarının başlamasıyla birlikte Antalyaspor, 51. dakikada bir kez daha Samudio ile gol bularak durumu 2-2 yaptı. Ancak Beşiktaş, bu gole 56. dakikada Rafa Silva ile yanıt verdi ve tekrar öne geçti. Rafa Silva'nın bu golüyle Beşiktaş 3-2 üstünlüğü sağladı.

63. dakikada VAR incelemesi sonucunda Antalyaspor'da Güray Vural, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Eksik kalan rakibi karşısında Beşiktaş, oyunun kontrolünü tamamen ele geçirdi.

Beşiktaş Antalyaspor maç sonucu

Maçın son anlarında, 90+5. dakikada Muçi'nin attığı golle Beşiktaş skoru 4-2'ye getirdi ve karşılaşma bu skorla sona erdi. Bu galibiyetle Beşiktaş puanını 6'ya yükseltirken, Antalyaspor 1 puanda kaldı.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş