Beşiktaş, Ajax maçı için Hollanda’ya gitti

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın (26 Eylül) Amsterdam Johan Cruijff Arena'da Ajax ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlı ekip, maç öncesinde hazırlıklarını tamamlayarak Hollanda'ya uçtu.

616

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki zorlu Ajax karşılaşması için Hollanda'ya gitti. Siyah-beyazlı ekip, grup aşamasındaki bu kritik mücadelede güçlü rakibi karşısında üç puan için sahaya çıkacak. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst ve kaptan Mert Günok önderliğinde hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş, Ajax deplasmanında moral bulmak istiyor.

Kafile hollanda’ya ulaştı

Beşiktaş kafilesi, Asbaşkan Mete Vardar’ın başkanlığında, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Hollanda'ya hareket etti. Kafilede, Başkan Hasan Arat, Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Aslan ve Samet Aybaba da yer aldı.

Maç öncesi basın toplantısı

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst ve takım kaptanı Mert Günok, maç öncesinde TSİ 19.45’te bir basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısında, Ajax maçı öncesi son değerlendirmeler yapılacak.

Kadroda 24 futbolcu

Giovanni van Bronckhorst, Ajax maçı kadrosuna 24 futbolcu dahil etti. Kadroda şu isimler yer alıyor:

  • Kaleciler: Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Göktuğ Baytekin
  • Savunma Oyuncuları: Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Felix Uduokhai, Arthur Masuaku, Emirhan Topçu
  • Orta Saha Oyuncuları: Salih Uçan, Bakhtiyor Zainutdinov, Ernest Muçi, Jean Onana, Cher Ndour, Can Keleş, Gedson Fernandes, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Al Musrati, Rafa Silva
  • Forvetler: Milot Rashica, Semih Kılıçsoy, Ciro Immobile, Joao Mario

Beşiktaş, kritik Ajax deplasmanında üç puan için mücadele edecek.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş