havadurum

Benim Güzel Ailem dizisi oyuncuları, Benim Güzel Ailem dizisi karakterleri kim?

Benim Güzel Ailem dizisi oyuncuları kimler? TRT 1’in yeni yaz dizisi Benim Güzel Ailem, izleyicileri hem güldürecek hem de duygulandıracak. Aile, aşk ve komedi temalı dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. İşte Benim Güzel Ailem dizisi hakkında merak edilenler…

3095

Benim Güzel Ailem dizisi, Kore yapımı Once Again1 dizisinden uyarlanmıştır. Dizinin konusu şöyle: Rasim ve Canan çifti, dört çocuklarını da evlendirmiş, mutlu bir ailedir. Ancak en küçük kızları Damla’nın düğün günü, diğer üç kardeş ellerinde bavullarla baba evine gelir. Hepsi eşlerinden ayrılmış ya da boşanmak üzere olan kardeşler, yeniden baba evinde yaşamaya başlar. Bu durum Rasim ve Canan’ın hayatını altüst eder. Damla da evlenmekten vazgeçip evden kaçar. Ailedeki krizler, komik ve duygusal anlara sahne olur.

Benim Güzel Ailem dizisi oyuncuları ve karakterleri

Benim Güzel Ailem dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Erdal Özyağcılar - Rasim Akyol: Dizide ailenin babası Rasim rolünü ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Erdal Özyağcılar canlandırıyor. 1948 doğumlu olan Özyağcılar, pek çok başarılı yapımda rol almıştır. En son Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynamıştır.

Seray Gözler - Canan Akyol: Dizide ailenin annesi Canan rolünü deneyimli oyuncu Seray Gözler üstleniyor. 1964 doğumlu olan Gözler, tiyatro, sinema ve televizyon çalışmalarıyla tanınmaktadır. En son Masumlar Apartmanı dizisinde oynamıştır.

Onur Buldu - Ferdi Akyol: Dizide ailenin en büyük oğlu Ferdi rolünü komedyen Onur Buldu canlandırıyor. 1978 doğumlu olan Buldu, G.A.G., Leyla ile Mecnun, Kardeş Payı gibi popüler komedi dizilerinde rol almıştır.

Melis Babadağ - Öznur Akyol: Dizide ailenin en büyük kızı Öznur rolünü güzel oyuncu Melis Babadağ canlandırıyor. 1989 doğumlu olan Babadağ, Kuzgun, Şahsiyet, Çukur gibi dizilerde oynamıştır.

Aycan Koptur - Deniz Akyol: Dizide ailenin ikinci kızı Deniz rolünü sevimli oyuncu Aycan Koptur canlandırıyor. 1990 doğumlu olan Koptur, Jet Sosyete, Yeni Hayat, Menajerimi Ara gibi dizilerde oynamıştır.

Serra Pirinç - Damla Akyol: Dizide ailenin en küçük kızı Damla rolünü genç oyuncu Serra Pirinç canlandırıyor. 2000 doğumlu olan Pirinç, Tozluyaka4 dizisindeki performansıyla dikkat çekmiştir.

Barış Yıldız - Kaan İlhan: Dizide Öznur’un eski eşi Kaan rolünü yakışıklı oyuncu Barış Yıldız canlandırıyor. 1980 doğumlu olan Yıldız, Ezel, Karadayı, Vatanım Sensin gibi dizilerde oynamıştır.

Erdem Akakçe - Nedim Titizel: Dizide Deniz’in eski eşi Nedim rolünü başarılı oyuncu Erdem Akakçe canlandırıyor. 1970 doğumlu olan Akakçe, tiyatro, sinema ve televizyon çalışmalarıyla tanınmaktadır. En son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynamıştır.

Nergis Kumbasar - Feryal İlhan: Dizide Kaan’ın annesi Feryal rolünü güzel oyuncu Nergis Kumbasar canlandırıyor. 1963 doğumlu olan Kumbasar, pek çok dizi ve filmde rol almıştır. En son Aşk Mantık İntikam dizisinde oynamıştır.

Toprak Can Adıgüzel - Sina Oranlı: Dizide Damla’nın nişanlısı Sina rolünü genç oyuncu Toprak Can Adıgüzel canlandırıyor. 1992 doğumlu olan Adıgüzel, Babil, Sadakatsiz, Masumiyet gibi dizilerde oynamıştır.

Benim Güzel Ailem dizisi ne zaman yayınlanıyor?

Benim Güzel Ailem dizisi, her Çarşamba saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Dizinin son bölümü 6 Eylül 2023 tarihinde yayınlanmıştır.

Benim Güzel Ailem dizisi oyuncularının hayatlarına dair ilginç bilgiler

Benim Güzel Ailem dizisi oyuncularının hayatlarına dair ilginç bilgileri sizin için derledik. İşte Benim Güzel Ailem dizisi oyuncularının bilinmeyenleri…

Erdal Özyağcılar, 1972 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Tiyatro kariyerine Ankara Sanat Tiyatrosu’nda başlamıştır.

Seray Gözler, 1986 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Tiyatro kariyerine Dormen Tiyatrosu’nda başlamıştır.

Onur Buldu, 2001 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Komedi kariyerine G.A.G. adlı televizyon programında başlamıştır.

Melis Babadağ, 2012 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Televizyon kariyerine Muhteşem Yüzyıl adlı diziyle başlamıştır.

Serra Pirinç, 2018 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Televizyon kariyerine Tozluyaka adlı diziyle başlamıştır.

Barış Yıldız, 2004 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Televizyon kariyerine Ezel adlı diziyle başlamıştır.

Erdem Akakçe, 1994 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Tiyatro kariyerine Ankara Devlet Tiyatrosu’nda başlamıştır.

Nergis Kumbasar, 1983 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Televizyon kariyerine Bizimkiler adlı diziyle başlamıştır.

Toprak Can Adıgüzel, 2015 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Televizyon kariyerine Babil adlı diziyle başlamıştır.

Paylaş