havadurum

Bayramiç’te Karne Hediyesi Satranç Turnuvası Başlıyor

Bayramiç Belediyesi, öğrencilere karne hediyesi olarak satranç turnuvası düzenliyor. Turnuvaya başvurular, internet üzerinden http://www.canakkale.tsf.org.tr/ adresinden yapılıyor.

1840

Bayramiç Belediyesi, öğrencilere sömestr tatili öncesi güzel bir sürpriz hazırladı. ‘Karne Hediyesi Satranç Turnuvası’ adıyla düzenlenen etkinlik, 20-21 Ocak tarihlerinde belediye düğün salonunda yapılacak. Turnuvaya katılmak isteyen öğrenciler, internet üzerinden http://www.canakkale.tsf.org.tr/ adresinden kayıt olabilecek. Kayıtlar, 19 Ocak Cuma günü saat 17.00’ye kadar devam edecek.

İki Farklı Kategoride Yarışacaklar

Turnuva, ilkokul ve ortaokul - lise olmak üzere iki farklı kategoride gerçekleştirilecek. Her kategoride dereceye giren öğrenciler, çeşitli hediyeler kazanacak. Tablet, elektrikli kaykay, bisiklet, akıllı saat, bluetooth hoparlör, bluetooth kulaklık ve top gibi hediyeler, satrançta başarı gösteren öğrencileri bekliyor.

Belediye Satranç Oynamayı ve Zihinsel Gelişimi Destekliyor

Bayramiç Belediyesi, bu turnuva ile öğrencilerin satranç oynamasını ve zihinsel gelişimlerini desteklemeyi amaçlıyor. Ayrıca, turnuva sonrasında öğrencilerin karnelerini de dağıtacak. Bayramiç Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Karne Hediyesi Satranç Turnuvası, hem eğlenceli hem de öğretici bir etkinlik olarak dikkat çekiyor.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş