havadurum

Bayramiç’te çocuklar karne hediyesiyle doyasıya eğlendi

Bayramiç Bağımsız Belediye Başkan Adayı Özgür Acar, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Yarıyıl Dönemini tamamlayan öğrenciler için kapalı pazaryerinde karne hediye etkinliği düzenledi. Çocuklar, patlamış mısır ve pamuk şekeri eşliğinde robotik dans gösterisini izleyerek keyifli bir gün geçirdi.

1627

Bayramiç Bağımsız Belediye Başkan Adayı Özgür Acar, etkinlikte yaptığı açıklamada, çocukların hayattaki en kıymetli varlıklar olduğunu ve güçlü yarınların teminatı olduğunu söyledi. “Yoğun bir okul temposunun ardından tatili ve eğlenmeyi hak ettiler. Biz de onlar için böyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Keyifli bir gün geçirmelerine vesile olabildiysek ne mutlu bize” dedi.

"Çocuklar için çok önemli projelerimiz var"

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Bayramiç Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak yarışacak olan Acar, seçilmesi halinde çocuklar için çok önemli projelerinin olduğunu da belirtti. “Şayet halkımız, Bayramiç’i yönetme görevine bizi layık görürse, çocuklar için çok önemli projelerimiz olacak. Bunu da halkımızın bilmesini isterim” diye konuştu.

Patlamış mısır ve pamuk şekeri eşliğinde robotik dans gösterisini izleyen çocuklar doyasıya eğlenerek keyifli bir gün geçirdi. Öte yandan başkan adayı Acar’ın etkinlik alanına girişine güvenlik güçlerince izin verilmemesi dikkat çekti.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş