Bayramiç Tarım ve Hayvancılık Panayırı’na hazırlanıyor

Bayramiç Tarım ve Hayvancılık Panayırı, 6-8 Eylül tarihlerinde, kentlilerin ziyarete açılacak. Renkli programa sahip olan panayır, şimdiden ilgi toplamaya başladı.

683

Bayramiç, 6-7-8 Eylül tarihlerinde kapalı pazar yerinde gerçekleşecek Hayvancılık ve Tarım Panayırı için hazırlıklarını sürdürüyor. Bayramiç Belediyesi, Bayramiç Ziraat Odası, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası, Bayramiç Süt Üreticileri Birliği ve Bayramiç Kırmızı Et Üreticileri Birliği ortaklığında; Başaranlar Petrol & Motorlu Araçlar, Fusa Tarım, Işık Makine Tarım Aletleri ve Sezer Traktör Yedek Parça & Tarım Makinaları’nın ana sponsorluğunda yapılacak panayır için geri sayım başladı.

Etkinlik programı

6 Eylül Cuma günü saat 14.30’da açılışı yapılacak etkinlik, folklor gösterisi ve protokol konuşmalarıyla devam edecek. Panayırın son günü saat 11.30’da Bayramiç elması yarışması, 13.30’da hayvan ırkları yarışması yapılacak. Üç gün boyunca stantlar açık olacak. Tarım ve hayvancılıkla ilgili firmalar, stantlarda yerlerini alarak ürünlerini tanıtacak ve halka bilgilendirmede bulunacak.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş