havadurum

Bayramiç Orman, Cumhuriyet Kupası'nı kazandı

Bayramiç Belediyesi tarafından düzenlenen Halı Saha Açılış Turnuvası Cumhuriyet Kupası, sona erdi. Bayramiç Orman, turnuvanın galibi oldu.

828

Bayramiç Belediyesi, ilçeye yeni bir spor kompleksi kazandırmanın gururunu yaşadı ve bu önemli olayı Halı Saha Açılış Turnuvası Cumhuriyet Kupası ile taçlandırdı. 14 Ekim Cumartesi günü başlayan turnuva, 20 takımın katılımıyla gerçekleşti ve dün akşam oynanan 3.'lük ve final maçlarıyla son buldu. Gece boyunca oynanan maçlarda Muradiye Çarşı Döner'i yenen Aysun Hobi 3. sırada yer alırken, turnuvanın birincisi Bayramiç Orman, penaltı atışları sonucunda Afrodit'i mağlup ederek zafer elde etti. Turnuvada en centilmen takım seçilen Pizza Villa, gol krallığını ise Bülent Karpuz elde etti. Dereceye giren takımlara ödülleri, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Başkan Yardımcısı Ahmet Karadeniz, Meclis Üyesi Hasan Cem Atılgan, Bayramiç Belediyespor Kulüp Başkanı Metin Akıncı ve Bayramiç Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Yüksel tarafından verildi.

Tüm takımları tebrik eden Başkan Uygun, “Çok güzel bir turnuva oldu. Gençlerimiz karşılaşmalara büyük ilgi gösterdi. Takımlarımız oldukça sportmence mücadele etti. Tüm takımlarımızı kutlar, mücadeleleri için teşekkür ederiz. Bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

(Saim Tunçman)

Paylaş