havadurum

Bayramiç Kaymakamı Alper Taş'tan Kurban Bayramı mesajı

Bayramiç Kaymakamı Alper Taş Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

794

Bayramlar, ibadet görevlerimizi yerine getirmenin yanı sıra dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleridir diyen Kaymakam Taş sözlerine şöyle devam etti. Taş; "Ülkemiz ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların çağladığı, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, ibadet görevlerimizi yerine getirmenin yanı sıra dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleridir. İnsanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, sosyal ve kültürel hayatımızda vazgeçilmez bir yeri vardır. Dolayısıyla bayramlar toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarındandır.

Manevi atmosferi yüksek böyle mübarek günleri bir vesile olarak görmeli; dargınlıklarımızı, kırgınlıklarımızı ve kızgınlıklarımızı unutarak, aramızda ki yardımlaşmayı artırmak suretiyle, kardeşlik duygularımızı daha da pekiştirmeli, daha da güçlendirmeliyiz.

Bu düşüncelerle, Aziz Milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum" dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş