havadurum

Bayram Tatilinde Trafik Güvenliği Denetimleri Yoğunlaştı

Ramazan Bayramı tatili süresince trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, trafik denetimlerine katıldı.

826

Ramazan Bayramı tatili süresince trafik kazalarını minimuma indirmek amacıyla Çanakkale'de emniyet ve jandarma ekipleri tarafından trafik güvenliği denetimleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, bayram tatili boyunca sürdürülen bu denetimlere bizzat katılarak, emniyet personeli ile bir araya geldi ve vatandaşlarla sohbet etti. Vali Aktaş, trafik kurallarına uymanın önemi üzerinde durarak, tüm sürücülere uyarılarda bulundu.

Yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı

Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra trafik denetimlerine, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yasemin Topsakal ve Asayiş Şube Müdürü Coşkun Kartal da eşlik etti. Denetimler kapsamında, Polis Uygulama Noktası'nda gerçekleştirilen trafik denetimlerine katılan Aktaş, uygulama noktasında görev yapan ekiplere başarılar diledi ve yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Ramazan Bayramını kutladı

Vali Aktaş, trafik tedbirlerinin bayram tatili süresince kesintisiz bir şekilde uygulanacağını belirterek, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı ve kazasız, güvenli yolculuklar diledi. Araç sürücülerine trafik kuralları hakkında uyarıcı bilgiler veren Aktaş, vatandaşların alınan tedbirlere ve trafik kurallarına uymasının önemini vurguladı.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş