havadurum

Bayram Çanakkalelilere adaylık sorusu yöneltti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Öğretim Görevlisi Gökhan Bayram, yerel seçimlerde aday olup olmayacağına ilişkin açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağını söyleyerek, Çanakkalelilere “Sizce ne olmalı?” sorusunu yöneltti.

2158

Pek çok sosyal sorumluluk projesine imza atan ve öğrenciler ile kuvvetli bir bağı olan Bayram, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde, İYİ Parti’den Kepez Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiş ancak daha sonra CHP ile yapılan ittifak nedeniyle yoluna bağımsız olarak devam etmişti. Bayram sırasıyla; CHP’li Birol Arslan ve AK Partili Alper Altınok’un ardından 2 bin 94 oy alarak yüzde 12,48 oranla seçimi 3. olarak tamamlamıştı.

Aday olacak mı?

Türkiye'nin en büyük beldesi olan Kepez için bu sene yeniden aday olup olmayacağı merak edilen Bayram, önümüzdeki pazartesi günü kararını açıklayacağını ve dengelerin değişeceğini söyledi. Sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin bir açıklamada bulunan Bayram şu ifadeleri kaydetti: “Kepez Belediye Başkanlığı ile ilgili her yerde, uzun süredir, her kesimden insanlar taleplerini ve görüşlerini iletiyor. Hepsini özenle dinliyorum. Kararımı pazartesi günü başta Kepezlilerin olmak üzere tüm Çanakkaleliler ile paylaşacağım. Dengeler değişecek. Sizce ne olmalı?”

Paylaşıma onlarca yorum yağarken, Çanakkalelilerin çoğunlukla 'Bayram'ı aday olarak görmek istedikleri' görüldü.

(Sevi Gözay Uğurlu)

Paylaş