havadurum

Bayan Kahkaha Öldü Mü? İşte Şok Detaylar!

Bayan Kahkaha lakabıyla tanınan Güzide Kasacı’nın ölüm haberleri sosyal medyada hızla yayıldı. Ancak bu haberin asılsız olduğu ortaya çıktı. İşte Bayan Kahkaha’nın hayatı ve ölüm haberinin perde arkası…

3384

Türkiye’nin en sevilen komedyenlerinden biri olan Güzide Kasacı, nam-ı diğer Bayan Kahkaha, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybettiği iddiasıyla gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada yayılan bu haber, sevenlerini yasa boğdu. Peki, Bayan Kahkaha gerçekten öldü mü? Bu haberin kaynağı ne? İşte merak edilenler…

Bayan Kahkaha Kimdir?

Güzide Kasacı, 1948 yılında İstanbul’da doğdu. Babası tiyatrocu, annesi opera sanatçısıydı. Küçük yaşta sahneye çıkmaya başlayan Kasacı, ilk olarak Civelek adlı çocuk programında rol aldı. Daha sonra Yeşilçam filmlerinde ve televizyon dizilerinde oynadı. En çok tanındığı rol ise, Halit Kıvanç’ın sunduğu Televizyon Çocuğu adlı yarışma programında, kahkahasıyla ünlü Bayan Kahkaha karakteriydi. Kasacı, ayrıca müzik kariyeri de yaptı. Benim Adım Çalıkuşu adlı şarkısıyla büyük beğeni topladı.

Bayan Kahkaha Neden Öldü Dendi?

Bayan Kahkaha’nın ölüm haberleri, 6 Ağustos 2023 tarihinde TikTok’ta bir video ile başladı. Meriç Köse adlı bir kullanıcı, annesinin ölüm yıldönümünde ona ithafen bir video paylaştı. Videoda, annesinin Bayan Kahkaha olduğu ve 2020 yılında vefat ettiği yazıyordu. Bu video, kısa sürede milyonlarca izlenme ve yorum aldı. Ancak bu video, gerçeği yansıtmıyordu. Meriç Köse, Bayan Kahkaha’nın oğlu değil, sadece bir hayranıydı. Videonun altına, “Bu videoyu annem için yaptım. Onu çok özlüyorum. Lütfen saygı duyun.” yazmıştı. Ancak bu ifade, birçok kişi tarafından yanlış anlaşıldı ve Bayan Kahkaha’nın gerçekten öldüğü sanıldı.

Bayan Kahkaha Yaşıyor mu?

Bayan Kahkaha’nın ölüm haberleri, sosyal medyada yayıldıkça, sevenleri ve yakınları büyük bir şok yaşadı. Bayan Kahkaha’nın menajeri, basına yaptığı açıklamada, bu haberlerin asılsız olduğunu ve Bayan Kahkaha’nın sağlığının yerinde olduğunu söyledi. Bayan Kahkaha da, kendi Instagram hesabından bir video paylaşarak, hayranlarına seslendi. “Merhaba sevgili dostlarım. Ben Bayan Kahkaha, yani Güzide Kasacı. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Beni çok sevdiğinizi biliyorum. Ama lütfen bu yalan haberlere inanmayın. Ben gayet iyiyim. Allah’a şükür sağlığım da yerinde. Sizleri çok öpüyorum. Allah’a emanet olun.” dedi. Bu video, Bayan Kahkaha’nın sevenlerini rahatlattı ve sevindirdi.

(Esra Güller)

Paylaş