havadurum

Başkan Semizoğlu “Türk Gençliği Ata’sının emanetlerine sahip çıkacaktır”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesinin simgelerinden olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

511

Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu mesaj yayınladı. “Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık yolunda attığı en önemli adımlardan birinin 105’inci yıl dönümünü kutluyoruz” sözleriyle cümlelerine başlayan Semizoğlu “19 Mayıs 1919, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolüdür. Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı, milli mücadelemizin sönmeyen ateşinin yakıldığı bir tarihtir” dedi.

“Gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum”

Milli mücadele kahramanlarını saygı ve rahmetle andığını söyleyen Semizoğlu “Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor Kurtuluş Savaşı’mızın tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor; Ülkemizin geleceği ve yarınlarımızın teminatı sevgili gençlerimizin, Türk Milletinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Türk Gençliği Ata’sının emanetlerine ilelebet sahip çıkacaktır” sözlerine yer verdi.

(YUNUS ERZİNCANLI)
Paylaş