Başkan Semizoğlu’ndan ÇTSO İş Merkezindeki iş yerlerine ziyaret

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal, ÇTSO İş Merkezi’nde hizmet veren OYAK Yatırım Çanakkale Şubesi, GEMOS Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi ve Oğuzhan Sandal Sigorta Şirketini ziyaret etti.

144

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal, ÇTSO İş Merkezinde hizmet veren iş yerlerini ziyaret etti.

Bu kapsamda OYAK Yatırım Çanakkale Şube Müdürü Ersin Sert, ÇTSO üyesi Gemos Gayrimenkul Danışmanlık Ltd. Şti. ve ÇTSO üyesi Oğuzhan Sandal Sigorta Aracılık Hizm. A.Ş.’ni ziyaret eden Başkan Semizoğlu ve Genel Sekreter Sandal işletmeler ve işleyişleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretler hakkında bilgi veren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu

“ÇTSO İş Merkezinde hizmet veren OYAK Yatırım Çanakkale Şubesi’nin Müdürü Ersin Sert ile daha önce verdikleri hizmetler hakkında istişarelerde bulunmuş idik. Üyelerimize aktaracağımız yeni bilgiler ve ürünler hakkında görüş alışverişinde bulunma fırsatımız oldu.

Gayrimenkul sektörü sürekli gelişmekte ve yeni fırsatlar doğurmaktadır. Bununla birlikte yeni mevzuatlarla da bu işin profesyonel yapılması zorunlu hale geldi. Üyemiz Gemos Gayrimenkul Danışmanlık Ltd. Şti. ekibine nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

ÇTSO İş Merkezinde sigorta acenteliği faaliyeti gösteren üyemiz genç girişimci Oğuzhan Sandal’a ziyarette bulunduk. Sigortacılık sektörü her türlü risklere karşı bizleri koruyan çok önemli bir sektör. TOBB’da da ayrı bir yeri var. Sigortacılık Müdürlüğüne bağlı olarak acentelerimizin işlemlerine yardımcı oluyoruz.

Her birine nezaketleri için teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.” dedi.

(BÜLTEN)
Paylaş