Başkan Gürel’in talimatlarıyla beldede yoğun çalışmalar yapılıyor

Küçükkuyu Belediyesi, vatandaşlara daha temiz ve yaşanabilir bir ortam sunmak amacıyla kentin dört bir yanında durmaksızın çalışmalarına devam ediyor.

680

Küçükkuyu Belediyesi ekipleri, kentin dört bir yanında durmadan çalışarak vatandaşlara daha temiz ve yaşanabilir bir ortam sunmak için gece gündüz demeden yoğun mesai harcıyor. Başkan Muhtalip Gürel'in talimatları doğrultusunda beldede yürütülen çalışmalarda, sokak temizliği, ot biçme, su arızası giderme ve parke taşı tamiratı gibi birçok alanda tamirat ve Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından birçok cadde, sokak ve mahallede yabani ot ve temizle işlemi gerçekleşti.

Meşelik sokak ve çevresi temizlendi

Meşelik Sokak ve etrafında bulunan çevre sokaklarda bulunan otlar, Küçükkuyu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi. Yapılan bu çalışmaların ardından sokakların hem görüntüsü değişti, hem de daha temiz ve düzenli bir görünüm alırken, böcek ve haşerelerin oluşmasını engellenmiş oldu.

Halil Efendi Caddesi ve sokaklarında temizlik çalışmaları yapıldı

Halil Efendi Caddesi, Halil Efendi 1. Sokak, Bahçe Sokak ve Barbaros Sokak'ta da ot biçme ve temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Belediyenin gündelik olarak Halil Efendi Caddesi yapmış olduğu temizleme işlemi cadde ve sokaklarda da daha hijyenik ve daha yaşanabilir kent için.

Belediye garajı önü temizlendi

Küçükkuyu Belediye Başkanı Muhtalip Gürel; “Belediye Garajı önünde de ot biçme ve temizlik çalışmaları yapıldı. Bu sayede garajın görünümü iyileştirilerek daha düzenli bir hale getirildi” dedi.

Zeus Caddesi'nde Su Arızası Giderildi

Zeus Caddesi'nde meydana gelen su arızası, Küçükkuyu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede onarıldı. Kısa sürede çözülen onarımın ardın mahalle sakinleri belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Yeni Mahallesi Caddesi girişinde parke taş tamiratı

Yeni Mahallesi Caddesi girişinde bozulan parke taşları, Küçükkuyu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından onarıldı. Onarımdan sonra cadde trafiğe tekrar açıldı.

Penguen Sokak'ta mıntıka temizliği

Penguen Sokak'ta da mıntıka temizliği yapıldı. Bu sayede sokaktaki çöpler ve atıklar temizlenerek daha temiz bir ortam oluşturuldu.

“Kentimizi daha temiz ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için durmadan çalışıyoruz”

Küçükkuyu Belediye Başkanı Muhtalip Gürel, yaptığı açıklamada, "Küçükkuyu'yu daha temiz ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için ekiplerimiz durmadan çalışıyor. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için her şeyden önemlidir. Bu nedenle tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz. Meşelik Sokak ve etrafında bulunan çevre sokaklarda, Halil Efendi Caddesi ve sokaklarında, Belediye Garajı önünde ot biçme ve temizlik çalışmaları yaptık. Zeus Caddesi'nde meydana gelen su arızasını kısa sürede onardık. Yeni Mahallesi Caddesi girişinde bozulan parke taşlarını onardık. Penguen Sokak'ta da mıntıka temizliği yaptık. Bu çalışmalarımızla vatandaşlarımıza daha temiz ve sağlıklı bir ortam sunmaya devam edeceğiz" dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş