Başkan Gürel, “Ekiplerimiz durmadan çalışıyor”

Küçükkuyu Belediyesi, belde genelinde aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Belediyenin yürüttüğü çalışmalar kapsamında, hedef daha güzel bir Küçükkuyu.

855

Küçükkuyu Belediyesi, beldede çalışmalarını sürdürüyor. Beldenin güzelleşmesi için ekiplerin durmadan çalıştığını söyleyen Küçükköy Belediye Başkanı Muttalip Gürel “Küçükkuyu Belediyesi, belde genelinde çeşitli alanlarda yaz boyunca yürütülen hizmetleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Belediyenin kapsamlı hizmetleri arasında ekmek fırınlarındaki denetimlerden park temizliğine, terfi merkezlerinin bakımından bozulmuş parke taşlarının onarımına kadar birçok önemli çalışma yer alıyor” dedi.

Gürel “Yaz boyunca çalışmalarımız sürüyor”

Küçükkuyu Belediyesi, beldede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor diyen Küçükkuyu Belediye Başkanı Muttalip Gürel belediyenin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Küçükkuyu Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Halkımızın sağlığı için beldemizde bulunan ekmek fırınlarında zabıta ekiplerimizce fiyat, gramaj ve hijyen denetimi yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğümüz rutin olarak yürüttüğü çalışmalar kapsamında arıtma merkezinde bulunan terfi merkezlerinde temizlik ve bakım çalışmalarını tamamlayarak halkımızın sağlıklı su içmesi için gece gündüz demeden ekiplerimiz çalışıyor. Temizlik ekiplerimiz beldemizin güzelleşmesi için durmadan çalışıyorlar.

Çalışmalar kapsamanda Mıhlı Mahallesinde bulunan Sağlık Evi Parkı'nda ot biçme ve temizlik çalışması yapıldı. Avşar Sokak'ta bozulmuş parke taş tamiratı belediye ekiplerince onarılarak yol kullanıma açıldı. Mıhlı Camii alt geçitinde rutin temizlik işleri belediye ekiplerimizce yapılmıştır” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş