Başkan Gökhan, Şehit ve Gazi Yakınları ile Buluştu

Çanakkale’ye gelen Şehit ve Gazi Yakınları, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın makamında ağırlandı. Başkan Gökhan, misafirlerine rehberlik hizmeti de sundu

938

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Burdur’dan gelen Şehit ve Gazi Yakınları ile makamında bir araya geldi. Şehitlik ziyareti için Çanakkale’ye gelen misafirler, Başkan Gökhan’ın samimi karşılamasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Şehitlik Ziyareti İçin Çanakkale’ye Geldiler

Burdur’dan Çanakkale’ye gelen Şehit ve Gazi Yakınları, Yeşil Yerel Yönetim Binası’na gelerek Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret etti. Şehitlikleri ziyaret etmek amacıyla Çanakkale’ye gelen misafirler, Başkan Gökhan ile sohbet ederek duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

Başkan Gökhan’dan Teşekkür

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Şehit ve Gazi Yakınlarına teşekkür etti. Başkan Gökhan, Şehit ve Gazi Yakınlarının Çanakkale’nin misafiri olduğunu belirterek, onlara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Başkan Gökhan, Şehit ve Gazi Yakınlarına Çanakkale’nin tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtmak için rehberlik hizmeti de sundu. (Erhan Taylan)

Paylaş