havadurum

Başkan Gökhan, Şehir Kulübü ve Sanat Sokağı Çalışma Grubu’nu Ağırladı

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Yeşil Yerel Yönetim Merkezi’nde Çanakkale Şehir Kulübü Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kent Konseyi Sanat Sokağı Çalışma Grubu ile bir araya geldi. Gökhan, ziyaretlerde konuklarına yeni görevlerinde başarılar diledi.

642

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kentteki sivil toplum kuruluşlarıyla ilişkilerini sürdürüyor. Gökhan, son olarak Yeşil Yerel Yönetim Merkezi’nde Çanakkale Şehir Kulübü Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kent Konseyi Sanat Sokağı Çalışma Grubu’nu makamında kabul etti.

Görevlerinde başarılar diledi

Şehir Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, yakın zamanda gerçekleştirilen seçimde yönetime seçildiklerini belirterek, Başkan Gökhan’ı ziyaret ettiler. Başkan Gökhan, üyeleri tebrik ederek, şehir kulübünün kentin kültürel ve sosyal hayatına katkı sağlayacağını söyledi. Gökhan, üyelere yeni görevlerinde başarılar diledi.

Sanat Sokağı Çalışma Grubu Ziyaret Etti

Bu ziyaretin sona ermesinin ardından Başkan Gökhan’ın bir sonraki konuğu Kent Konseyi Sanat Sokağı Çalışma Grubu oldu. Grup üyeleri, kent konseyinin çalışmaları hakkında bilgi vererek, sanat sokağı projesinin kentteki sanatçılara ve sanatseverlere yeni bir mekan sunacağını ifade ettiler. Başkan Gökhan, çalışma grubunu kutlayarak, sanat sokağının kentin kültürel zenginliğine katkı sağlayacağını belirtti. Gökhan, çalışma grubuna görevlerinde başarılar diledi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş