havadurum

Başkan Gökhan konuklarını ağırladı

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Arzu Bayındır, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ayrıca Başkan Gökhan, Özel Sabire Hatun Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Ayşe Demir ve Kurum Psikoloğu Hümeyra Taştepe'yi makamında ağırladı

1032
ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Arzu Bayındır'ı ağırlayan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Bayındır, yaz dönemi boyunca öğrencilerin fen ve sosyal bilimler alanlarına yönelik; popüler bilimle tanışmaları, yaşamla içi çeliğini tanımaları, bilimin her yerde ve eğlenceli bir alan olduğu gerçeği ile bilimsel farkındalıklarının sağlanması amacı ile düzenlenen TÜBİTAK Yaz Bilim Kampında yapılan çalışmalara ilişkin bilgi verirken, Çanakkale Belediyesi'nin bilim kampına verdiği desteklerden dolayı da Başkan Gökhan'a teşekkürlerini iletti.Güncel konulara ilişkin sohbet ile sona eren ziyarette Bayındır, Başkan Gökhan'a hediye takdiminde bulundu.

Özel Eğitim Kurumundan Başkan Gökhan'a nezaket ziyareti

Özel Sabire Hatun Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Ayşe Demir ve Kurum Psikoloğu Hümeyra Taştepe, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a nezaket ziyaretinde bulundu. Kurum Müdürü Ayşe Demir, Başkan Ülgür Gökhan'la bir araya geldikleri ve tanışma fırsatı buldukları için memnun olduklarını belirtti. Ziyaret, güncel konuları ve yapılan çalışmaları içeren sohbetin ardından sona erdi.
(Nevin Yüksel)
Paylaş