havadurum

Başkan Gökhan’dan Park ve Bahçeler Müdürlüğüne Ziyaret

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı personel ile buluştu.

707

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı personel ile bir araya gelerek teşekkür etti ve başarılar diledi.

Başkan Gökhan: “Sizler de emeğinizi verdiniz”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 29 Şubat 2024 Perşembe günü Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete, Belediye Başkan Yardımcıları M. İrfan Mutluay, Handan Özyayla Kenar ve Özleyiş Çetin, birim müdürleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli katıldı. Başkan Gökhan, burada yaptığı konuşmada, 22 yıllık Belediye Başkanlığı görevinin sonuna geldiğini belirterek, bu süre zarfında kent için çalışan ve emek veren Müdürlük çalışanlarına teşekkür etti. Başkan Gökhan, şunları söyledi: “Benim Belediye Başkanlığı dönemimin sonuna geldik. 22 yıldır bu görevi yapıyorum. 22 yıl boyunca beraber olduklarımız var, sonradan katılanlarımız var. 22 yıl boyunca hep birlikte bu kent için çalıştık. Sizler de emeğinizi verdiniz. Soğuk-sıcak, yaz-kış demeden kentin çeşitli yerlerindeki park ve bahçelerde hizmetler verdiniz. Bunun yanı sıra, seralarımızda üretim yapmaya başladık, çalışmalarımızı geliştirdik. 1700 metrekare sera alanımız var. 600 metrekare daha ilave yapılması planlanıyor. Özellikle tasarruf açısından kendi ürünlerimizi üretmemizde büyük fayda var.”

Başkan Gökhan: “Su tasarrufuna çok dikkat etmemiz lazım”

Başkan Gökhan, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün çalışmalarında suyun da ayrı bir önemi olduğunu vurgulayarak, su tasarrufu konusunda uyarılarda bulundu. Başkan Gökhan, şöyle devam etti: “Su tasarrufuna çok dikkat etmemiz lazım. Sulamalara dikkat etmemiz lazım. Atıksu arıtma tesisinden çıkan suyumuz var. Bu suyu doğaya verebiliyoruz ama Park bahçelerde kullanmamız için izin gerekiyor, onu almak için de çabalıyor arkadaşlarımız. O suyu da kullanabileceğiz. Bunu önemsiyoruz. Sizlerin de sulama yaparken, çok dikkat etmenizi rica ediyorum. Çünkü en değerli varlık su varlığıdır. Su hayat demektir. Onun için buna çok dikkat edeceğiz.”

Başkan Gökhan: “Çevre mücadelesinde her zaman var olacağız”

Başkan Gökhan, görev süresince Kazdağları başta olmak üzere doğa ve çevre mücadelesine de önem verildiğini hatırlatarak, bu konuda da başarılar elde ettiklerini ifade etti. Başkan Gökhan, şunları kaydetti: “Kazdağlarında mücadele ettik, biliyorsunuz. Bunu başardık ve suyumuzu koruduk. İnşallah yeni altın arayıcılarına müsaade edilmez. Çevre mücadelesinde her zaman var olacağız. O mücadelemizde ne kadar haklı olduğumuzu Erzincan İliç’te gördük. Bu süre zarfında kentin bütün kaynaklarını da olabildiğince faydalı kullanmaya çalıştık. Parklarımızı konuta açmadık. Yeşil alanlarımızı koruduk. En son orman kampının yapılaşmasına engel olacak itirazları yaptık ve kazandık. Dolayısıyla alnımız açık, başımız dik bu süreci tamamlıyoruz.”

Başkan Gökhan: “Bundan sonraki görev ve çalışmalarınızda başarılar dilerim”

Başkan Gökhan, Belediye Başkanlığı süresi boyunca özverili çalışmalarından dolayı müdürlük çalışanlarına teşekkürlerini ileterek, bundan sonraki görev ve çalışmalarında başarılar diledi. Buluşma, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş