havadurum

Başkan Gökhan'a CHP Kadın Kollarından Ziyaret

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları Yönetimini ağırlayarak siyasi işbirliği ve yerel seçim stratejilerini masaya yatırdı.

832

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ziyaret kapsamında Başkan Gökhan, CHP'nin yerel örgütlerinin samimi ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Siyasi İşbirliği ve Yerel Seçim Hazırlıkları Masaya Yatırıldı

Başkan Gökhan, CHP Çanakkale İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları Yönetimleriyle gerçekleştirdiği buluşmada, siyasi işbirliği ve yaklaşan yerel seçim çalışmalarına dair görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretin amacının, kadın kollarıyla bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak ve önümüzdeki yerel seçimlere hazırlıklı bir şekilde girmek olduğu belirtildi.

Başkan Gökhan'dan Başarı Temennisi

Başkan Ülgür Gökhan, CHP Kadın Kolları yöneticilerine siyasi hayatlarında ve seçim sürecinde başarılar diledi. Ziyaret, samimi bir atmosferde gerçekleşirken, Başkan Gökhan, yerel yönetimde kadınların daha etkin rol almasının önemine vurgu yaptı.

Siyasi Arenada İşbirliği Vurgusu

CHP İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ise ziyaretleri sırasında, parti olarak yerel yönetimlerde kadınların daha fazla temsil edilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Siyasi arenada işbirliği ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, Başkan Gökhan'a desteklerini ilettiler.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş