Başkan Erkek’ten itfaiye teşkilatına teşekkür...

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, İtfaiye Haftası kapsamında itfaiye personeli ile bir araya gelerek, kahraman itfaiyecilere başarı dileklerini iletti.

208

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, İtfaiye Haftası dolayısıyla Çanakkale Belediyesi İtfaiye Müdürü Olcay Runa, birim amirleri ve itfaiye personelini başkanlık makamında ağırladı. Başkan Yardımcıları Özleyiş Çetin ve Emrah Eroğlu'nun da katıldığı buluşmada, Başkan Erkek itfaiye teşkilatının önemli görevlerine değindi.

Belediye Başkanı Muharrem Erkek, İtfaiye Haftası dolayısıyla gerçekleşen anlamlı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, itfaiye personelinin halkın güvenliği için gösterdiği fedakârlık ve cesareti vurguladı. Başkan Erkek, “Her türlü acil durumda, canları pahasına mücadele eden kahraman itfaiye teşkilatımızın İtfaiye Haftası’nı kutluyorum” dedi.

Ziyarette, Çanakkale Belediyesi İtfaiye personeline de görevlerinde başarılar dileyen Erkek, teşkilatın şehrin güvenliği ve huzuru için üstlendiği hayati sorumluluklardan ötürü duyduğu minneti ifade etti. Başkan Yardımcıları Özleyiş Çetin ve Emrah Eroğlu da ziyaret boyunca itfaiye ekiplerine teşekkürlerini iletti.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş