havadurum

Başkan Deniz “SGK'nın çalışmaları önemli bir yere sahiptir”

Çanakkale Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hilmi Ercan, İl Müdür Yardımcısı Mustafa Taşkın ve Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Çalışkan Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) Başkanı Abdullah Deniz’i ziyarette bulundu.

432

13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftasında Çanakkale Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hilmi Ercan, İl Müdür Yardımcısı Mustafa Taşkın ve Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Çalışkan Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) Başkanı Abdullah Deniz’i ziyaret etti.

Verilen hizmetlerden bahsetti

Ticaret Borsasında gerçekleşen ziyarette, her yıl 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan ve bu yıl 18'ncisini kutlamakta oldukları SGK Haftası etkinlikleri hakkında Başkan Abdullah Deniz’e bilgiler veren İl Müdürü Ercan, “Sosyal Güvenlik Kurumu olarak, vatandaşlarımıza doğum öncesinden başlayıp ölüm sonrasına kadar devam eden bir hizmet veriyoruz. Teşkilatımız hem bugüne hizmet ediyor hem de geleceğe dair yatırımlar yapıyor. Teknolojik gelişmeler ışığında birçok hizmet, özellikle E-Devlet uygulamalarından kolayca yapılıyor ve takip edilebiliyor” sözlerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, insanlarımızın geleceği ve huzuru konusunda toplumun her kesimine dokunan, temas eden sosyal güvenlik teşkilatının çok önemli bir görevi gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

“Sosyal Güvenlik Haftasını kutluyorum”

Deniz, "Sosyal Güvenlik Kurumumuz, kişilerin hem sağlığını hem de geleceğini garantiye almaya yönelik olarak kurulmuş ve anayasamızda yer alan bir teşkilatımızdır. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun çalışmaları, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırma ve temel sosyal hakları koruma noktasında kritik bir role sahiptir. Sosyal güvenlik sistemleri vatandaşlarımız için hayati önem taşımaktadır. Sosyal Güvenlik Haftasını kutluyor, böylesine önemli bir görev yürüten teşkilat mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Başkan Deniz, sosyal güvenlik alanındaki başarılı hizmetlerinden dolayı da tüm SGK çalışanlarını tebrik etti.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş