Başkan Atılgan “Zabıtalarımız, bizim her yerdeki elimiz, sesimizdir”

Bayramiç Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan, belediyede görevlerini yapan zabıta personelleri ile bir araya gelerek Zabıtalar Haftasını kutladı.

410

Bayramiç Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan, her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası kapsamında belediyede görevli zabıta personeli ile bir araya geldi. Personellerin Zabıtalar Haftası için tebriklerini sunarak onlarla hoşsohbet gerçekleştirdi.

Zabıtalar Haftası’nı kutladı

Atılgan, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 198. yıl dönümü nedeniyle belediyede görevli zabıta personelini ağırladı. Zabıta personelinin büyük bir sorumluluğu olduğunu vurgulayan Başkan Atılgan, “Zabıta Teşkilatımız, vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamasında her zaman büyük bir paya sahiptir. 7/24 hizmet veren ve belediyemizin görünen yüzü olan zabıtalarımız, bizim her yerdeki elimiz, sesimizdir. Zorlu ve önemli sorumluklarını özveriyle yerine getiren zabıta personelimizin Zabıta Haftası’nı kutluyor, personelimize görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş