Başkan Arslan; “Çan’ımızın çocukları mutlu olacak”

Çan Belediyesi, ilkokula yeni başlayacak öğrencilere sürpriz bir hediye hazırlıyor. Başkan Harun Arslan, eğitim hayatlarının ilk adımını atan miniklere kırtasiye malzemeleri içeren paketler dağıtacaklarını açıkladı.

845

İlkokula yeni başlayacak minik öğrencilere Çan Belediyesi sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Birinci sınıf öğrencileri için kırtasiye malzemeleri içeren paketler hazırlayan Çan Belediyesi, öğrenciler ders başı yaptığında özenle hazırlanan bu paketleri okullarında öğrencilere dağıtacak.

Başkan Arslan’dan ilkokul öğrencilere kırtasiye paketi hediyesi

Eğitim hayatlarının ilk adımını atan minik öğrencilere çanta içinde ihtiyaçlardan oluşan paket hazırlamaları ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Arslan, “Yeni eğitim öğretim yılına adım atmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ailelerimizin ekonomisine katkıda bulunmak ve ilkokula yeni başlayacak çocukları mutlu etmek amacıyla kırtasiye malzemeleri içeren paketleri hediye ediyoruz. Çan çocukları da bu hediyelerle mutlu olacak. Hep birlikte sağlıklı, başarılı ve mutlu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyorum” şeklinde konuştu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş