Başkan Arslan 100 Ses Ulusal Gençlik Korosu’nu ziyaret etti

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan 13 Ağustos'ta başlayan ve Kepez Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen 100 Ses Ulusal Gençlik Korosu kampını ziyaret etti.

1267

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan 13 Ağustos'ta başlayan ve Kepez Belediyesi ev sahipliğinde Kepez’de gerçekleşen 100 Ses Ulusal Gençlik Korosu kampını ziyaret etti. Kepez’de yaşamını sürdüren Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Mete Gökçe'nin kurucusu ve genel yönetmeni olduğu 100 Ses Ulusal Koro Okulu'nun 2024 Çanakkale Yaz Kampı için Kepez'i ve özellikle Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi'ni (TMKSM) seçmesinden mutluluk duyduğunu belirten Başkan Arslan, Muhammet Candaş'ın Koro-Bilim Sınıfı çalışmaları kapsamındaki "Matematiksel Düşünme" dersine katılım sağladı.

Başkan Arslan onur duyduğunu dile getirdi

Belediye Meclis Üyeleri ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özlem Caner'in de eşlik ettiği ziyarette sahneye davet edilen Birol Arslan; "Kepez insanının kültürel ve sosyal ihtiyaçlarına dair hassasiyetlerinden dolayı yaptıkları çalışmalardan söz açtı ve bu anlayışta 22 şehirden gelen gençlerin beldemizde bir araya gelmesinden onur duyduğunu, derste belirtildiği gibi bilgi ve enerjimizi arttırarak aydınlanma yolunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkma hedefimizden şaşmamamız gerektiğini" belirtti.

Teşekkür belgesi sunuldu

100 Ses Koro Okulu Genel Koordinatörü Seval Yıldız tarafından, sağlanan olanaklara, Belediye ile TMKSM çalışanlarının desteğine teşekkür etmek amacıyla Başkan Birol Arslan'a belge takdim etti. Başkan Arslan da Dr. Gökçe'ye, Köy Enstitüleri idealine benzettiği 100 Ses'e Kepez Belediyesi adına, böylesi değerli bir çalışmaya imza attığı için teşekkür belgesi sundu.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş