Başarılı akademisyenlere ödül

Bilimsel araştırma projeleri sunan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) akademisyenlerine, Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu tarafından hediye ve teşekkür belgesi verildi.

948

ÇOMÜ Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, bilimsel araştırma projesi sunan ÇOMÜ’lü akademisyenlere hediye vererek, teşekkür belgesi takdim etti.

TOGAV Araştırma grubuna sunduğu “Kınalı Yapıncak Üzümünden Mayşe ve Salkım Fermantasyonu ile Farklı Maserasyon Teknikleri Kullanılarak Turuncu Şarap Üretimi ve Karakteriasyonu” adlı bilimsel araştırma projesinden dolayı Prof. Dr. Ayşegül Kırca Toklucu’ya, TOGAV Araştırma grubuna sunduğu “Yüksek Basınçlı Homojenizasyon İşlemi ile Pirinç Proteini Mikrojeli Elde Edilmesi ve Bebek Formülü Üretiminde Kullanılması” adlı bilimsel araştırma projesinden dolayı Dr. Öğr. Üyesi Nihat Yavuz’a ve MFAG araştırma grubuna sunduğu “Gözlemsel ve Teorik Yaklaşımlarla Delta Scuti Değişenlerinde Metal Bolluğu ve Yaş Etkileşimi” bilimsel araştırma projesinden dolayı Doç. Dr. Filiz Kahraman Alçavuş ödüle layık görüldü.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu tarafından hediye ve belge takdimi töreninde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Doç. Dr. Sercan Karav da hazır bulundu.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş