havadurum

Başakşehir - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında lider Fenerbahçe, deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak. Zorlu mücadele öncesinde iki takımda da eksikler ve sakatlıklar var. Peki, Başakşehir - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11’ler ve son gelişmeler…

1714

Süper Lig’in 22. haftasında zirve yarışının kritik maçında Başakşehir ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. Ligin ilk yarısında sahasında rakibini 4-0 yenen Fenerbahçe, deplasmanda da galibiyet arayacak. Başakşehir ise 7 maçtır mağlup olmayan serisini sürdürmek için mücadele edecek. Karşılaşma öncesinde iki takımda da eksikler ve sakatlıklar dikkat çekiyor.

Başakşehir - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir - Fenerbahçe maçı 24 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 20.00’de başlayacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak maç beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Anıl Usta üstlenecek.

Başakşehir - Fenerbahçe maçının muhtemel 11’leri

Başakşehir - Fenerbahçe maçının muhtemel 11’leri şöyle:

Başakşehir: Volkan, Dubois, Duarte, Ba, Lima, Onur, Josef, Berkay, Deniz, Figueiredo, Piatek

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Bonucci, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Krunic, İrfan, Szymanski, Tadic, Dzeko

Başakşehir - Fenerbahçe maçı öncesi son gelişmeler

Başakşehir - Fenerbahçe maçı öncesi son gelişmeler şöyle:

Fenerbahçe’de Afrika Uluslar Kupası’nda yer alan Bright Osayi-Samuel ve Alexander Djiku’nun yanı sıra, sakatlıkları bulunan Fred, Luan Peres, Miha Zajc ve Miguel Crespo forma giyemeyecek. Bu isimlerin yanı sıra, sakatlığını atlatan ancak henüz hazır durumda yer almayan Rodrigo Becao da kadroda yer almayacak.

Fenerbahçe’de Jayden Oosterwolde sarı kart sınırında bulunuyor. Hollandalı genç oyuncu, kart görmesi durumunda MKE Ankaragücü maçında oynayamayacak.

Başakşehir’de savunmanın formda ismi Jerome Opoku, sarı kart cezası nedeniyle görev yapamayacak. Bir diğer stoper Edgar Ie, Afrika Uluslar Kupası’nda. Başakşehir’de ayrıca bu maç öncesinde Abeid, Pelkas, Dennis ve Serdar Gürler’in ise sakatlıkları bulunuyor.

Başakşehir ile Fenerbahçe, 32. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce ligde oynanan 31 müsabakada Fenerbahçe 17 kez galip gelirken, Başakşehir 11 galibiyet elde etti ve 3 müsabaka beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe’nin 46 golüne, turuncu-lacivertliler 33 golle yanıt verdi.

Fenerbahçe, Başakşehir ile ligde oynadığı son 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Geçtiğimiz sezon rakibini sahasında 1-0, deplasmanda ise 2-1’le geçen sarı-lacivertliler, bu sezon ligin ilk yarısında ağırladığı rakibini 4-0 yenmeyi başardı. Öte yandan Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon kupa finalinde de rakibiyle karşılaşmış ve sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılmıştı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş