Başakşehir, Avrupa rüyasını devam ettirmek için Slovenya'da

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'nde grup aşamasına kalma yolunda önemli bir adım atmak için bu akşam Slovenya'nın Celje takımına deplasmanda konuk oluyor.

326

Başakşehir, bu maçı kazanarak hem grup aşamasına kalma yolunda önemli bir adım atacak hem de moral olarak büyük bir güç kazanacak. Ancak mağlup olması durumunda ise grup aşaması hayali zorlaşacak. Bu nedenle Celje maçı, Başakşehir için oldukça önemli bir dönüm noktası olabilir.

Türkiye'nin gururu RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'nde gruplara kalma mücadelesine devam ediyor. Turuncu-lacivertliler, bu akşam Slovenya'nın Celje takımını deplasmanda konuk olacak. Kritik mücadele öncesi tüm gözler Başakşehir'de. Geçmişte Galatasaray ile UEFA Kupası'nı kazanan Fatih Terim'in öğrencisi olan Emre Belözoğlu, Başakşehir'i Avrupa'da başarıya taşımak istiyor. Peki, Belözoğlu, hocası Fatih Terim gibi Avrupa'da bir başarıya imza atabilecek mi? Bu sorunun cevabı, bu akşamki maçta ortaya çıkabilir. UEFA Konferans Ligi'nde E Grubu'nda yer alan RAMS Başakşehir, ikinci maçında Slovenya'nın Celje takımını konuk edecek. Celje Stadı'nda oynanacak karşılaşma, TSİ 19.45'te başlayacak. Müsabakayı Ukrayna Futbol Federasyonu'ndan Oleksii Derevinskyi yönetecek.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş