havadurum

Baroların CMK Eğitimine TBB Eğitim Merkezi’nden Destek

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi, Baroların Ceza Muhakemesi Kanunu (CMK) eğitimi verme, Staj Eğitim Programlarını güçlendirme ve eğitici grupları oluşturma konularında 3 aşamalı bir eğitim programı gerçekleştirdi. Programın son aşaması 23-24 Aralık 2023 tarihlerinde tamamlandı.

1011

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi, Baroların CMK eğitimi verme, Staj Eğitim Programlarını güçlendirme ve eğitici grupları oluşturma konularında destek sağlamak amacıyla 3 aşamalı bir eğitim programı düzenledi. Programın son aşaması 23-24 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Çanakkale Barosu Genel Sekreteri Av. Eyüp Algül Programa Katıldı

Eğitim programına Çanakkale Barosunu temsilen Genel Sekreter Av. Eyüp Algül katıldı. Programın ilk aşaması 9-10 Eylül, ikinci aşaması ise 11-12 Kasım 2023 tarihlerinde yapıldı. Programın her aşamasında farklı konularda eğitimler verildi.

Katılımcılara Sertifikaları TBB Başkan Yardımcısı Av. Ercan Demir Tarafından Verildi

Programın son bölümünde katılımcılar, kura ile belirlenen konularda eğitim modülü kapsamında sunumlar yaptılar. Sunumların ardından katılımcılara sertifikaları TBB Başkan Yardımcısı Av. Ercan Demir tarafından takdim edildi. Program, katılımcıların değerlendirmeleri ve görüş alışverişi ile sona erdi.

(Esra Güller)

Paylaş