Baro'da devir teslim töreni yapıldı

Çanakkale Barosunun 37. Olağan Genel Kurulu sonrası mazbatasını alan Başkan Av. Ardahan Dikme, Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurulu üyeleri ve TBB Delegeleri yapılan devir teslim töreniyle görevine başladı.

152

Çanakkale Barosunun yeni yönetimi düzenlenen devir teslim töreni ile göreve başladı.

Geçmiş dönem Baro Başkanı Av. Hande Keskin, önceki dönemde görev alan Yönetim, Disiplin, Denetleme Kurulu üyeleri, TBB Delegeleri ile yeni dönem Başkanı Av. Ardahan Dikme, Yönetim ve diğer kurullara seçilen avukatlar bir araya geldi.

Geçmiş dönemler Çanakkale Baro Başkanlığını yapmış Av. İlhan Çakar, Av. Tülay Ömercioğlu, Av. Murat Efe, Av. Bülent Şarlan ve Av. Soner Aydın’ın da katıldığı törende, önceki dönem Baro Başkanı Av. Hande Keskin tarafından yeni dönem Başkanı Av. Ardahan Dikme’ye baronun sembolik anahtarı takdim edildi.

Başkan Av. Ardahan Dikme tarafından önceki dönemde Çanakkale Barosu’na sunduğu değerli katkılardan dolayı Başkan Av. Hande Keskin ile Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Şebnem Çıtak, Av. Eyüp Algül, Av. Erhan Kızık, Av. Sinan Koşik, Av. Ali Furkan Oğuz, Av. Fatih Engin, Av. Ezgi Deniz Ünsal, Av. Ayşe Karakaya Şişek , Av. Tugay Yılmaz ve Av. Pelin Turhan Erkan, Disiplin Kurulu Üyeleri Av. Emel Şahinkaya, Av. Şennur Tarak, Av. Şerefnur Çakır Demirtaş ve Av. Sahra Yıldız Hıdımoğlu, Denetleme Kurulu Üyeleri Av. Cahide Pınar Kaptan ve Av. Derya Sunar ile TBB Delegeleri Av. Mehmet Altın, Av. Bülent Şarlan ve Av. Dilek Sağır’a plaket takdim edildi.

Devir Teslim Töreninde Baro Başkanı Av. Ardahan Dikme tarafından önceki dönemde Çanakkale Barosu’na sunduğu değerli katkılardan dolayı Denetleme Kurulu Üyeleri Av. Cahide Pınar Kaptan ve Av. Derya Sunar, Disiplin Kurulu Üyeleri Av. Emel Şahinkaya, Av. Şennur Tarak, Av. Şerefnur Çakır Demirtaş ve Av. Sahra Yıldız Hıdımoğlu ile TBB Delegeleri Av. Mehmet Altın, Av. Bülent Şarlan ve Av. Dilek Sağır’a plaket takdim edildi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş