Banka temsilcilerinden ÇTSO’ya ziyaret

Çanakkale’de şubesi bulunan kamu ve özel bankaların temsilcileri Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO)’yu ziyaret etti.

794

Kentimizde şubesi bulunan kamu ve özel bankaların temsilcileri ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal’ı ziyaret etti.

Ziraat Bankası A.Ş. Troya Şube Müdürü Uğur Kütüklü ve Müşteri İlişkileri Yetkilisi Bilge Erbay Uzun, Denizbank Trakya Bölge Müdürü Seyfi Doğan, Çanakkale Barbaros Şube Müdürü Gözde İzgi Mancar ve Portföy Yöneticisi Burcu Arslan, Vakıfbank Çanakkale Şube Müdürü Emine İnan ve Müdür Yardımcısı Hanife Baydar ile görüşen ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Semizoğlu, bankacılık sektörünün desteğinin odanın üyelerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmek adına büyük önem taşıdığını söyledi.

Semizoğlu “Bizler, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak, üyelerimizin finansal kaynaklara ulaşabilmesi ve iş dünyasının karşılaştığı zorlukların aşılabilmesi için bankalarla olan iş birliklerimize büyük önem veriyoruz. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş