havadurum

Bambaşka Biri dizisi konusu nedir? Bambaşka Biri dizisi gerçek mi?

Fox TV’nin yeni dizisi Bambaşka Biri, 11 Eylül 2023 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı dizinin konusu, gerçek hikaye olup olmadığı ve hangi yılda geçtiği merak ediliyor. İşte, Bambaşka Biri dizisi hakkında bilmeniz gerekenler…

2797

Fox TV’nin yeni dizisi Bambaşka Biri, yeni bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı dizinin konusu, gerçek bir hikayeye dayanıyor mu? Dizideki cinayetin ardındaki nedenler neler? Dizinin oyuncuları, yönetmeni ve çekim yerleri hakkında merak edilenler bu yazıda…

Bambaşka Biri dizisi konusu nedir?

Bambaşka Biri dizisi, ormanda vahşice işlenen bir cinayetin ardından gelişen olayları anlatıyor. Cinayet davasını üstlenen genç savcı Leyla Gediz (Hande Erçel), hayatının en zorlu soruşturmasına başlar. Leyla, davada hayatta en çok güvendiği insanların isimlerinin geçmesiyle şok olur ve kime güvenip kime güvenemeyeceğini sorgulamak zorunda kalır. Leyla’nın yolu, Türkiye’nin en sevilen haber sunucusu Kenan Öztürk (Burak Deniz) ile kesişir. Kenan, Leyla’nın bağlı olduğu başsavcı Turan’ın (Cem Davran) oğludur ve aynı davayla yakından ilgilenmektedir. Kenan ve Leyla, aralarındaki çekime karşı koyup soruşturma yolunda beraber yürümek zorunda kalır. Ancak katilin ne kadar yakınlarında olduğundan habersizdirler. Cinayetin ardındaki nedenler ortaya çıktığında, katil halkın gözünde bir suçlu mu yoksa bir kahraman mı olacaktır? Bu savaştan Leyla ve Kenan’ın aşkı mı yoksa aralarındaki düşman mı güçlü çıkacaktır?

Bambaşka Biri dizisi gerçek hikaye mi?

Bambaşka Biri dizisi, senarist Ethem Özışık’ın kaleminden çıkan bir senaryoya dayanıyor. Dizinin gerçek bir hikayeden esinlenerek yazıldığına dair bir bilgi bulunmuyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Neslihan Yeşilyurt oturuyor.

Bambaşka Biri dizisi hangi yılda geçiyor?

Bambaşka Biri dizisi, günümüzde geçiyor. Dizinin ilk bölümünde, cinayetin 2023 yılında işlendiği görülüyor. Dizide, Türkiye’nin güncel siyasi ve sosyal konularına da değiniliyor.

Bambaşka Biri dizisi oyuncuları kimler?

Bambaşka Biri dizisinin oyuncu kadrosunda, Hande Erçel, Burak Deniz, Cem Davran, Menderes Samancılar, Ferit Aktuğ, Begüm Akkaya, Uğur Uzunel, Polen Emre, Gülçin Hatıhan, Aslı Orcan, Berrin Arısoy ve Muttalip Müjdeci gibi isimler yer alıyor. Dizide, Leyla Gediz karakterine Hande Erçel, Kenan Öztürk karakterine Burak Deniz, Turan Öztürk karakterine Cem Davran, Hamdi Atılbay karakterine Menderes Samancılar, Cemal Gediz karakterine Ferit Aktuğ, Zeynep Gediz karakterine Begüm Akkaya, Efe Öztürk karakterine Uğur Uzunel, Ayşe karakterine Polen Emre, Şule karakterine Gülçin Hatıhan, Meltem karakterine Aslı Orcan, Nihal karakterine Berrin Arısoy ve Hakan karakterine Muttalip Müjdeci hayat veriyor.

Bambaşka Biri dizisi nerede çekiliyor?

Bambaşka Biri dizisi, İstanbul’un farklı semtlerinde çekiliyor. Dizinin çekimleri, Ağustos 2023’te başladı. Dizinin setinden paylaşılan fotoğraflar ve videolar, sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Bambaşka Biri dizisi ne zaman yayınlanıyor?

Bambaşka Biri dizisi, her Pazartesi akşamı saat 20.00’de Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Dizinin yeni bölümleri, Fox TV’nin resmi web sitesi ve YouTube kanalından da izlenebiliyor. Dizinin reytingleri de merak konusu oluyor. Dizinin ilk bölümü, totalde 5.77 reyting ve 14.64 izlenme payı, AB’de ise 6.31 reyting ve 16.24 izlenme payı alarak zirveye yerleşti.

Bambaşka Biri dizisi hakkında daha fazla bilgi için…

Bambaşka Biri dizisi hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler, dizinin resmi sosyal medya hesaplarını takip edebilir. Dizinin Instagram, Twitter ve Facebook hesaplarından, dizinin fragmanları, kamera arkası görüntüleri, oyuncuların röportajları ve daha fazlası paylaşılıyor. Ayrıca, dizinin oyuncularının da kendi sosyal medya hesaplarından, dizinin setinden kareler ve mesajlar paylaştıkları görülüyor.

Bambaşka Biri dizisi, her Pazartesi akşamı Fox TV’de sizleri bekliyor. Sakın kaçırmayın!

(Şerife Turhanlı)

Paylaş