havadurum

Balıkesir’de polisleri şok eden olay!

Edremit'te gerçekleşen operasyonda tost makinesi ve elektrik süpürgesinde gizlenmiş 3 kilo metamfetamin ele geçirildi.

1011

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Edremit Narkotik birimleri, geçtiğimiz gün Edremit ilçesinde gerçekleştirdikleri başarılı operasyonda, tost makinesi ve elektrik süpürgesi içerisine gizlenmiş 3 kilo 28 gram metamfetamin ele geçirdi. Operasyon, 2 şüpheli üzerinde gerçekleştirilen aramada narkotik köpeği tarafından yapıldı.

Uyuşturucu Operasyonunda İlginç Gizleme Yöntemi Kullanıldı

Balıkesir Edremit ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonu, dikkat çeken bir gizleme yöntemi ile gerçekleşti. Polis ekipleri, R.Ç. ve B.İ. (26) adlı 2 şüphelinin aracında detaylı bir arama yapmak üzere harekete geçti. Narkotik köpeği tarafından desteklenen arama sonucunda, tost makinesi ve elektrik süpürgesi içerisine gizlenmiş 3 kilo 28 gram metamfetamin bulundu.

Şüpheliler Tutuklandı, Soruşturma Başlatıldı

Yakalanan R.Ç. ve B.İ. (26) adlı 2 şüpheli, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında başlatılan tahkikat kapsamında, uyuşturucu ticaretiyle ilgili detaylı incelemeler devam ediyor. Polis, operasyonun ardından uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara olan kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

(İHA)
Paylaş