havadurum

Bakan Yardımcısı Turan gençlerle buluştu

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, “ Ne kadar konuşursak, ne kadar tanışırsak, devletin kapılarını ne kadar gençlerimize açarsak, iletişimimiz o kadar kolaylaşır, birbirimizi o kadar doğru anlarız; gençlerimizin ülkesine inancı, güveni ve sevgisi o kadar artar” dedi.

1714

Bakan Yardımcısı Turan’ı, Çanakkale Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal, AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ile birlikte Ankara gezisi yapan Çanakkale 18 Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) öğrencileri ziyaret etti. Turan, yoğun gündemin arasında gençleri ağırlamanın ve onların pozitif enerjilerine şahit olmanın kendilerine mutluluk verdiğini ifade etti. Turan, öğrencilere bakanlık faaliyetleri hakkında bilgi vererek, yapılan projelerden bahsetti. Turan, gençleri bakanlıkta ağırlamanın önemine dikkat çekerek, “Bir inancım var; Ne kadar konuşursak, ne kadar tanışırsak, devletin kapılarını gençlerimize ne kadar açarsak, iletişimimiz o kadar kolaylaşır, birbirimizi o kadar doğru anlarız; gençlerimizin ülkesine inancı, güveni ve sevgisi o kadar artar” diye konuştu.

Çanakkale Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal ise yoğun gündemi arasında gençleri kabul eden Turan’a teşekkür etti. Çanakkale’den gelen gençler GAMER’i gezdikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş