havadurum

Bakan Yardımcısı Turan, genç karateci Akkaya ile bir arada

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, 51. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası'nda 47 kilo kumitede zafer elde eden Beyza Akkaya ve beraberindeki milli sporcuları kabul etti. Turan, sporcuları tebrik ederek, başarılarının ülke adına gurur verici olduğunu belirtti.

762

Avrupa'nın karate sahnesinde başarıyla parlayan Çanakkaleli milli sporcu Beyza Akkaya, Bakan Yardımcısı Turan'ın misafiri oldu. Beyza Akkaya'nın yanı sıra, kardeşleri Alişan ve Zeynep Akkaya ile antrenörleri Melih Erbasan da kabulde hazır bulundu.

Hedeflerinde başarılar diledi

Bakan Yardımcısı Turan, sporcuya Avrupa Şampiyonası'ndaki başarısından dolayı teşekkür ederek, gelecek hedeflerinde başarılar diledi. Misafirlere Turan tarafından 'Durup Düşününce' kitabı hediye edildi. Akkaya, Avrupa'daki zaferinin ardından dünya şampiyonluğu için hırslı bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Sporun önemine değildi

Bakan Yardımcısı Turan, sporcuya ve beraberindekilere çeşitli hediyeler vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Kabul sırasında sporun önemine vurgu yaparak, gençlerin sporla hayatlarını şekillendirmelerinin önemine değindi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş