havadurum

Bahar Rengin Kimdir? Ecem Özkaya Kimdir? Bahar Dizisi Konusu Nedir?

Bahar dizisinin karakterlerinden biri olan Rengin, izleyicilerin merak ettiği isimlerden biri. Rengin’i canlandıran Ecem Özkaya kimdir? Bahar dizisi konusu nedir? İşte detaylar…

5364

Show TV’de yayınlanan Bahar dizisi, büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizinin karakterlerinden biri olan Rengin, Bahar’ın hayatını zorlaştıran bir kadın. Rengin’i canlandıran oyuncu ise Ecem Özkaya. Peki, Bahar rengin kimdir? Ecem Özkaya kimdir? Bahar dizisi konusu nedir?

Bahar rengin, Show TV’de yayınlanan Bahar dizisinin karakterlerinden biridir. Rengin’i Ecem Özkaya canlandırıyor. Rengin, kırklı yaşlarında, kadın doğum profesörü bir kadındır. Her zaman mutlak kazanan olan Rengin, Bahar’ın yeniden doğuşuyla ilk kez yenilme ihtimali ile karşı karşıya kalacaktır. Rengin, Bahar’ın eşi Timur ile ilişki yaşamaktadır. Bahar, yirmi sene önce tıp fakültesinden mezun olmuş, ancak ev hanımlığını seçmiş bir kadındır. Ani bir hastalıkla ölümle yüzleşen Bahar, eşi Timur’un gerçek yüzünü görür. Bu süreçte Evren, Timur’un rakibi olur. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılar.

Bahar rengin kimdir?

Bahar rengin, Show TV’de yayınlanan Bahar dizisinin karakterlerinden biridir. Rengin’i Ecem Özkaya canlandırıyor. Rengin, kırklı yaşlarında, kadın doğum profesörü bir kadındır. Her zaman mutlak kazanan olan Rengin, Bahar’ın yeniden doğuşuyla ilk kez yenilme ihtimali ile karşı karşıya kalacaktır. Rengin, Bahar’ın eşi Timur ile ilişki yaşamaktadır. Rengin, Timur’u kendine bağlamak için her yolu denemektedir. Rengin, Bahar’ın hastalığından haberdar olmasına rağmen, onu ölüme terk etmektedir. Rengin, Bahar’ın hayatta kalmasıyla büyük bir şok yaşar. Rengin, Bahar’ın Evren ile yakınlaşmasını engellemeye çalışır. Rengin, Bahar’ın çocukları Umay ve Uras’ı da kendine çekmeye çalışır. Rengin, Bahar’ın hayatını zorlaştırmak için elinden geleni yapar. Rengin, Bahar’ın karşısında duran en büyük engeldir.

Ecem Özkaya kimdir?

Ecem Özkaya, 25 Haziran 1988 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü’nde eğitim almıştır. Tiyatro alanındaki performansıyla öne çıkan Özkaya, En İyi Yardımcı Kadın ödülü de dahil olmak üzere çeşitli ödüller kazanmıştır. Oyunculuk kariyerine “Zengin Kız Fakir Oğlan” dizisinde Biricik karakteriyle başlamıştır. Daha sonra “Hayat Şarkısı” dizisinde Melek karakterini canlandırarak geniş kitlelerin tanıdığı bir oyuncu haline gelmiştir. Ecem Özkaya’nın yer aldığı bazı diziler şunlardır: “Kartallar Yüksek Uçar” – Seval, “Cümbür Cemaat Aile” – Zeynep, “Hayat Şarkısı” – Melek Çamoğlu, “Gönül Dağı” – Zahide Kaya, “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” – Rengin Çevik1. Ecem Özkaya, baba tarafından Kırgız, anne tarafından ise Çerkes kökenlidir. Ecem Özkaya, evli ve bir çocuk annesidir.

Bahar dizisi konusu nedir?

Bahar dizisi, yirmi sene önce tıp fakültesinden mezun olmuş, ancak ev hanımlığını seçmiş bir kadının hayatını anlatıyor. Bahar (Demet Evgar), hayatını eşine (Timur) ve iki çocuğuna (Umay ve Uras) adamıştır. Bahar, mutlu bir aile hayatı sürdürmektedir. Ancak bir gün, ani bir hastalıkla ölümle yüzleşir. Bahar, hastaneye kaldırılır ve karaciğer nakli olması gerektiği söylenir. Bahar, eşi Timur’un kendisine uygun bir donör bulacağına inanır. Ancak Timur, Bahar’ın durumunu gizli tutar ve onu ölüme terk eder. Timur, aslında Bahar’ın arkadaşı olan Rengin ile ilişki yaşamaktadır. Timur, Rengin ile yeni bir hayat kurmayı planlamaktadır. Bahar, hastanede yalnız başına ölümü beklerken, Evren (Buğra Gülsoy) ile tanışır. Evren, Bahar’ın doktorudur ve ona karaciğer nakli yapar. Evren, Bahar’ın hayatını kurtarır. Bahar, Evren sayesinde yeniden doğar. Bahar, eşi Timur’un gerçek yüzünü görür ve ondan boşanmak ister. Bahar, çocuklarıyla birlikte yeni bir hayata başlar. Bahar, Evren ile yakınlaşır. Bahar, hayallerini gerçekleştirmek için mücadele eder. Bahar, Rengin’in engellerini aşar. Bahar, uyanmaya hazır mısın?

(HABER MERKEZİ)
Paylaş